BARNES IXAIR – стартирахме новата авиационна услуга с частни полети по цял свят1

BARNES IXAIR – стартирахме новата авиационна услуга с частни полети по цял свят

С голямо удоволствие обявяваме BARNES IXAIR, нашата нова авиационна услуга, с която стартираме предлагането на частни самолети и бизнес джетове в сътрудничество с френската авиокомпания IXAIR, която е базирана от 20 години на летище Париж - Льо Бурже (Aéroport de Paris – Le Bourget).

Благодарение на сътрудничеството на BARNES IXAIR с повече от 1400 международни летища, ние предлагаме частни полети на клиентите си за бизнес пътуване или почивка, със самолети, където комфортно могат да пътуват от 4 до 15 души, на къси, средни или дълги разстояния, навсякъде по света.

BARNES оперира в над 20 страни и 60 дестинации, като компанията е съсредоточила своите усилия в сферата на луксозните недвижими имоти, но не се ограничава само в това. Като страстен привърженик на Art de Vivre, компанията подкрепя своите клиенти във всичките им житейски амбиции.

Както и в другите услуги, така и в новото си начинание с утвърдената авиакомпания IXAIR, BARNES залага на френската тайна на радостта от живота и се стреми към съвършенство в предлаганите услуги на клиентите си.

По време на полета на пътниците е осигурен комфорт и сигурност, благодарение на персонализираното обслужване на квалифициран екипаж и опита на сертифицирани пилоти, които отговарят на най-строгите международни изисквания и стандарти.
BARNES IXAIR гарантира високо ниво на обслужване през целия полет, започвайки още от момента на резервацията, която е с улеснени процедури за пътниците.

За всеки полет BARNES IXAIR предлага персонализирани услуги, съобразени с нуждите на пътниците:

• VIP трансфери;

Duty Free при поискване се доставя на борда на самолета;

• Кетъринг от най-добрите ресторанти, за полети на дълги разстояния;

• Селекция вина и шампанско от реномирани производители;

• Високоскоростен Wi-Fi интернет на борда на най-големия самолет;

• Избор на списания и развлечения по време на полет, персонализирани според предпочитанията на пътниците;

Игри за децата при семейни полети;

• Превоз на домашни любимци в салона на самолета и грижи за тях.

Нещо повече, BARNES IXAIR предлага услуги за поддръжка, технически преглед преди покупка, услуги по експлоатацията и продажбата, а също така консултантски услуги и ноу-хау в поддръжката и обслужването на частните самолети на клиентите ни.