REF.#:
4599010 - SOF 90325
ТИП ИМОТ:
ПЕНТХАУС (ПЕТСТАЕН АПАРТАМЕНТ, МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ, МЕЗОНЕТ)
Локация:
гр. София, кв. Изток, ул. Латинка, Софийска област
Площ:
402.10 м2
Етаж:
6-7
Спални:
4
Бани:
4
Цена:
€ 1 400 000  (без ДДС)
Eксклузивна агенция
ТИП ИМОТ: ПЕНТХАУС (ПЕТСТАЕН АПАРТАМЕНТ, МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ, МЕЗОНЕТ)
Локация: гр. София, кв. Изток, ул. Латинка, Софийска област
REF.#: 4599010 - SOF 90325 Площ: 402.10 м2 Етаж: 6-7
Спални: 4 Бани: 4 Цена: € 1 400 000  (без ДДС)
Eксклузивно

BARNES Bulgaria има удоволствието да представи ексклузивно този великолепен 5-стаен пентхаус на две нива, с 4 спални, 5 бани, със собствена огромна roof-top градинска тераса от 368 кв.м, разположена на целия покрив на сградата. Имотът заема последните два етажа на елитна жилищна сграда ново строителство с безупречно местоположение в кв. „Изток“, нa емблематичната улица „Латинка“. Районът е един от най-престижните в столицата, а непосредствената близост до Борисовата градина, превръщат локацията в предпочитано място за живеене на българския елит.

Жилището е ситуирано на последните 6-ти и 7-ми етаж на изискана кооперация с портиер, представителни общи части с мрамор и красива фасада от каменна облицовка. Разгърнато е на чиста площ на жилищния имот от 356.79 кв.м и разполага с дневна с камина, кухня с трапезария, 4 спални с 4 бани и всяка спалня има собствен дрешник, 1 отделна тоалетна за гости, перално помещение. Към пентхауса е придадена за индивидуално ползване и огромна тераса на покрива на сградата, която разполага с площ от 368 кв.м и ще бъде елегантно завършена по собствен дизайн-проект. Изложението на петстайното жилище е изток и запад, а на roof-top терасата е югоизток и югозапад.

Вътрешното оформление и довършителните работи са дело на световно известен интериорен дизайнер. Пентхаусът притежава меки, овални форми, нюанси на бялото и акценти от месинг и светло дърво, които хомогенно преливат във всички елементи на жилището и превръщат този имот в уютен и стилен дом. Използвани са материали, техника, мебели и технологии от водещи световни брандове в интериора и строителството.

Жилището притежава впечатляващи панорамни гледки към столичния град и Витоша, както и тераси, опасващи цялото долно ниво на дома.

Добрата инфраструктура и близостта на парка "Борисова градина", училища, магазини и всякакви други удобства, превръщат локацията в особено предпочитана за градското живеене.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОМЕЩЕНИЯТА
• Първо ниво: дневна, кухня с трапезария, 3 спални, всяка със самостоятелна баня и с дрешник, тоалетна за гости, мокро помещение и тераси.
• Второ ниво: 1 мастър спалня с гардеробна и баня. Възможност за директен достъп до голяма покривна тераса от 368 кв.м, която може да бъде придадена към имота срещу допълнително заплащане. Към второто ниво е придадена за ползване и собствена roof-top тераса, която заема целия покрив на сградата.

В подземния паркинг на сградата могат да бъдат закупени гаражи срещу допълнително заплащане.

ОБЗАВЕЖДАНЕ
Дизайнерски мебели от най-висок клас, предимно от италиански марки като Giorgetti, Fendi, Molteni, Pedrali, Giobagnara, Stephane Parmentier, Eichholtz, Vispring и др.

ДРУГИ ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
• Дограма: Schüco 75, 5-камерна
• Отопление: парно на ТЕЦ, VRV (теромпомпа) и камина на етанол
• Изстудяване: VRV (теромпомпа)

ВАЖНО!
• В настоящия момент пентхаусът е в процес на довършителни работи по интериора и ще бъде напълно завършен и готов за обитаване през м. юни/юли 2021 г.
• Има възможност за провеждане на оглед на сериозно заинтересован клиент, но само след предварителна среща с инвеститора в нашия офис, на която ще бъде направена подробна презентация на имота в завършен вид.
• Бъдещият купувач има възможност, при опрделени условия, да замени някои от планираните по проекта мебели и техника, по свой вкус и желание, като крайната цена на имота ще бъде коригирана съобразно цените на желаните от купувача артикули.
• Посочената цена на включва паркоместа. Има възможност за закупуване на няколко паркоместа в подземния паркинг на сградата.

За повече подробности, моля свържете се с отговорния консултант по този забележителен имот.

Местоположение (приблизително)