ТИП ИМОТ: КЪЩА (ЕДНОЕТАЖНА КЪЩА, ВИЛA)
Локация: к.к. Слънчев бряг, Бургаска област
Цена: € 640 000  (без ДДС)
REF. #:  5502386 - LXH-95042
ТИП ИМОТ: КЪЩА (ЕДНОЕТАЖНА КЪЩА, ВИЛA)
Локация: к.к. Слънчев бряг, Бургаска област
Площ: 222 м2
Площ на парцела: 765 м2
Спални: 2
Бани: 1
Цена: € 640 000  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)

Via Dolche - грациозен морски дом с изтънчен дизайн.

Брой спални: 2;
Площ: 222 кв.м;
Двор: 765 кв.м;
Басейн: 42,2 кв.м.
Къща Виа Долче е обзаведена изключително елегантно, с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани луксозни естествени материали, мрамор "Rosso portogalo" и дърво.

Имотът разполага с две двойни спални с обща баня.

От представителния вход Ви посреща дневна тип "Open Space", с кухня и трапезария, с място за релакс и красива камина. В градината централно е разположен басейн, изцяло облицован с естествен камък “Rosso portogalo”. Градината е богато озеленена с екзотични дървета и цветя.

Комплексът е едно изключително, райско място на Българското Черноморие.

Този очарователен комплекс от разкошни вили с неподражаеми интериори, средиземноморска архитектура и неподправена красота във всеки детайл, е с концепция без аналог в страната и с качеството и на Европейско ниво.

Проектиран с намерението да се превърне в приказно място за живеене, дори и за най-изисканите вкусове, комплексът е буквално истинско бижу.

Комплексът е ситуиран само на 2 км от пясъчните дюни на Слънчев бряг и се радва на живописна, спокойна и автономна атмосфера, с усещането на комфорт и сигурност, благоприятно изложение към слънцето и неповторими гледки. Оградите са ниски, дискретни, осигуряващи достатъчна уединеност. Стилно и богато озеленен, с поддържани общи пространства, проектът предвижда красиви басейни и градини до вилите, както и първокласни удобства на територията.

За професионална консултация и огледи, моля се свържете с отговорния брокер по тази оферта.

Местоположение (приблизително)