REF.#:
5816689 - KBS 94982
ТИП ИМОТ:
ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация:
гр. София, кв. Лозенец, Софийска област
Площ:
143 м2
Етаж:
4
Спални:
2
Бани:
2
Цена:
€ 672 100  (без ДДС)
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Лозенец, Софийска област
REF.#: 5816689 - KBS 94982 Площ: 143 м2 Етаж: 4
Спални: 2 Бани: 2 Цена: € 672 100  (без ДДС)

Представяме бутиков, дизайнерски апартамент за продажба в кв. "Лозенец". Сградата е разположена в най-високата и зелена част на столицата, срещу Борисовата градина и Семинарията, от една страна, и Химико-фармацевтичния факултет на Софийския университет, от друга. Резиденция "Диневи" има една от най-атрактивните локации в столицата. Сградата е уникална както с неповторимия си емблематичен външен вид, така и с функционалността и представителността на вътрешните пространства и най-вече на голямото входно фоайе с двойна височина.

В сърцето на зданието е разположен озеленен атриум с естествено горно осветление. По този начин се постига уникалната интериорна атмосфера, осигуряваща комфорт на всички обитатели. Сградата предлага търговски център, конферентен център, СПА център с отопляем басейн, 24 часова охрана и видеонаблюдение.
Високи тавани 3.20 м, много светлина, внимание към всеки детайл, отлични дизайнерски решения.

Едно бижу в сърцето на един от най-престижните квартали - Лозенец. Високи тавани, масивни врати с височина 2.40 м, гипсови орнаменти, топли цветова, висок клас обзавеждане и електроуреди. Удобство, комфорт, уют и усещане за истински дом. Имотът е напълно завършен и готов за нанасяне.

Жилището е с функционално разпределение с обща площ 143.58 кв.м. и се състои от: антре, дневна с кухня, две спални, две бани с тоалетна, три тераси.
Имате възможност да сте първите наематели на този имот.
На разположение е подземно паркомясто, включено в цената.
В посочената цена не е включено ДДС.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Местоположение (приблизително)