ТИП ИМОТ: ПЕНТХАУС
Локация: Madrid (Salamanca), Community of Madrid, Испания
Цена: € 6 200 000
REF. #:  7606109
ТИП ИМОТ: ПЕНТХАУС
Локация: Madrid (Salamanca), Community of Madrid, Испания
Площ: 458 м2
Етаж: 6
Спални: 4
Цена: € 6 200 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

BARNES MADRID представя този апартамент, разположен в една от най-емблематичните сгради в Мадрид, разположена в квартал Саламанка и близо до Paseo de la Castellana, тази сграда от 1923 г. е напълно реновирана отвътре, зачитайки нейната внушителна традиционна защитена фасада, гарантирайки нейната тържествена и класическа същност в стила на старите дворци на Толедо.

Сградата разполага с голямо входно антре, с 24 часова охрана, откъдето можете да оцените нейното великолепно двойно стълбище, което дава достъп до 6-те етажа плюс мезонет и покрив, които съставляват този уникален имот: 12 луксозни етажа с гледка и изключителен интериор дизайн.

Този мезонет е на 6-ти етаж и има 458 m².
Разпределението е както следва: Пентхаусът се състои от входно антре с всекидневна, светла външна трапезария, има телефон/данни и TV/FM контакти в хола, спални, кухня и интегрирана система за домашна автоматизация.

Кухнята е обзаведена с мебели от най-висок клас и оборудвана с маркови уреди. Разполага с 4 спални със самостоятелни бани и душ кабина. Разполага също с перално помещение, оборудвано с пералня/сушилня и разполага с 3 автоматизирани паркоместа и складово помещение.

В общите части на приземния етаж ще откриете изтънчен и светъл гимнастически салон, прекрасен отопляем плувен басейн и заседателна зала за ползване от общността, всички с модерен и приветлив интериорен дизайн от Totón Sánchez. Най-модерните съоръжения, предназначени както за релакс, така и за обучение, с цялото уединение и комфорт, които можете да си представите.

Сградата се отличава със сигурността, която предлага, тъй като асансьорите водят директно до антрето на домовете, осигурявайки несравнима сигурност и уединение.

Домовете имат изискана селекция от висококачествени материали и внимателно проучена геометрия на пространствата, което ги превръща в оазис на светлина и спокойствие. Неговите балкони и високи тавани, съчетани с грандиозен интериорен дизайн от Totón Sánchez, му придават онази екстра, която винаги сте си представяли. Кухните, обзаведени с най-добрите гами на Moldulnova и Santos, са оборудвани с почти професионални уреди от реномираната немска марка Gaggenau, гаранция за качество, функционалност и красота.

Каним ви да го посетите и да видите множеството възможности на този уникален и изключителен имот.

Местоположение (приблизително)