BARNES Bulgaria работи в партньорство със BARNES Bulgaria партнира със Stoyanov Enterprises
The BARNES brand

Брандът BARNES

Компанията е съсредоточила своите усилия в сферата на луксозните недвижими имоти, посланик е на френското Art de Vivre и оперира в над 19 страни и 75 дестинации, като подкрепя своите клиенти във всичките им житейски амбиции.

Вижте повече

Нашата история

Луксозни имоти и art de vivre

Основана от Хайди Барнс и ръководена от нейния президент Тибо дьо Сент Винсент в продължение на повече от 25 години, BARNES днес е водещата международна компания в сферата на жилищните имоти от най-висок клас, позиционирани в най-популярните градове и ваканционни дестинации по света.

Вижте повече

Списание BARNES

и Наръчник на инвестициите

BARNES публикува своето списание два пъти в годината в 180,000 копия, които разпространяме по целия свят, за да достигнат до всички наши клиенти и партньори.Също така издаваме и Наръчник на инвестициите, който е изцяло посветен на международното проучване на луксозните недвижими имоти.

Вижте повече

Нашите партньори

Приятелите на BARNES

Впечатлени от професионализма и опита на редица компании, ние искаме да разпространим техните истории както и те нашата, чрез взаимни партньорски отношения, които обхващат най-различни области в синхрон с ценностите, за които се застъпваме.

Екипът на BARNES

Станете част от BARNES

BARNES разполага с глобална мрежа от над 120 офиса в големите международни градове и в най-престижните ваканционни дестинации. Нашият стабилен растеж се подхранва от уникален бизнес модел в сектора на недвижимите имоти: интегрирана и международна фирма, предлагаща услуги в най-високия клас.

Вижте повече