Вино и лозя1

Вино и лозя

Днес притежаването на лозя е не само сбъдната мечта, но и много печеливша инвестиция. Добрата реколта е изключително ценен и рядък актив, затова екипът на Barnes Bulgaria е тук да ви съдейства в цялостния процес по закупуване или продажба. Нашият богат опит с високобюджетни транзакции помага на бизнесмени и инвеститори да реализират плановете си при стриктно спазване на техните нужди и изисквания.

Благодарение на опита си в сектора на лозарството, BARNES Vineyards Investment е в състояние да предложи както посредничество, така и различни други персонализирани услуги, насочени към купувачи и продавачи на изключителни вина и имоти.

BARNES Vineyards Investment е предпочитан посредник, когато става въпрос за покупка или продажба на лозе, и поради мрежата си от клиенти, която включва най-големите световни инвеститори и собственици на винени имоти.

• Продавачи: Собствениците, които се доверяват на BARNES Vineyards Investment в продажбата на техните имоти, получават специализирана помощ, подкрепа и персонализиран подход, който да представи имота им в пълния му потенциал.

• Инвеститори: Портфолиото от имения на компанията придобива все по-голямо и международно измерение с отварянето на офиси в най-добрите държави, производители на вино, сред които Франция, Италия и Португалия. Затова и BARNES Vineyards Investment предлага достъп до селекция от изключителни имоти, които никога няма да бъдат официално на пазара.

Също така нашият екип, съставен от доказани професионалисти в сферата на винарската и финансовата индустрия, е на разположение да ви помогне при огледите на имотите, както и в изготвянето на бизнес план, така необходим преди всяка инвестиция. Ние сме на разположение да ви предоставим и набор от услуги, включващи помощ и консултации и след самото придобивне, за да ви насочим по пътя към успешното реализиране на бизнеса.

БУКЛЕТ ВИНО И ЛОЗЯ

Ексклузивни предложения