BARNES International отбеляза 1 година присъствие в България1

BARNES International отбеляза 1 година присъствие в България

Измина 1 година откакто световната компания в сферата на луксозните недвижими имоти - BARNES International влезе в България и откри своя първи офис в София. Събитието беше отбелязано с официален коктейл на 07.07.2021 в новооткрития шоурум на Ferrari.

На изисканото събитие присъстваха подбрани гости, сред които инвеститори, архитекти, светски личности, колеги и приятели, както и представители на бизнес елита в България.

Като страстен привърженик на Art de vivre – френската тайна на радостта от живота, BARNES Bulgaria бяха поканили за свой партньор – италианските вина Tenuta Carretta, представлявани на българския пазар от винарска изба Едоардо Миролио, както и безспорния лидер при луксозните спортни автомобили –Ferrari.

По този начин гостите имаха възможността да разберат повече за изкусните вкусове на пенливото, розето и бялото вино, както и да разгледат емблематичните автомобили отблизо.

Емоционалната реч на домакините Никола и Невена Стоянови развълнува гостите, а чрез специално заснето видео граф Гийом де Виллие (техният френски партньор и основен деятел за развитието на мрежата на BARNES в Централна и Източна Европа) допълни празничното настроение.

Вечерта завърши с превъзходна торта, както повелява за рожден ден, с много наздравици, снимки и пожелания за една още по-изключителна и успешна година.