Годишен семинар на директорите на офисите на BARNES в Кан, Франция1

Годишен семинар на директорите на офисите на BARNES в Кан, Франция

Разгледайте снимките и видеоклиповете от годишния семинар на BARNES, който се проведе в Кан, Франция, на 17 ноември 2023 г. - уикенд на празненства в красива обстановка.

Над 100 директори от всички офиси на BARNES по света се събраха, за да обсъдят теми за високи постижения, сътрудничество, познания за клиентите и предстоящи проекти.

Екипът на BARNES България беше представен от директорите Невена Стоянова и Никола Стоянов, заедно с изпълнителния директор на офиса на BARNES за Източна Европа, Теодора Котева.

Денят започна с увлекателна пленарна сесия, на която визионери споделиха иновативни идеи, стимулиращи перспективи и вижданията си за бъдещето развитие на BARNES.


Следобедът бе изпълнен с динамични семинари, насърчаващи сътрудничеството, обмена на идеи и приятелството между колегите от глобалната мрежа на BARNES.


В следното видео ще видите моменти от тази вълнуваща среща, която показва нашата гордост от отдадеността на екипите на BARNES и непрекъснатия им стремеж към съвършенство и иновации в областта на луксозните недвижими имоти.