Граф Guillaume de Villiers гостува на BARNES Bulgaria1

Граф Guillaume de Villiers гостува на BARNES Bulgaria

Тази седмица в София на BARNES Bulgaria гостуват граф Гийом де Виллие и Паола-Хелън Манхард, които споделиха добри практики и мотивираха екипа на BARNES Bulgaria.

Граф Гийом де Виллие
(count Guillaume de Villiers) е френският партньор на Никола и Невена Стоянови, които ръководят представителството на BARNES в България. Граф Гийом де Виллие е основен деятел за развитието на мрежата на BARNES в Централна и Източна Европа.

Паола-Хелън Манхард
(Paula-Helen Mannhardt) отговаря за VIP клиентите и връзки с обществеността на офисите в Централна Европа.
Граф Гийом де Виллие сподели амбициозните си планове за BARNES Bulgaria, освен предлагането на луксозни имоти, да развива в България следните услуги в луксозния сегмент:

BARNES YACHTS се занимава с маркетинг и продажби на луксозни яхти, сезонен наем, чартиране и експертни консултации в тази област. С повече от 1400 яхти в своята база, компанията предлага широка гама от индивидуални решения и първокласни услуги, които помагат на клиентите във всички топ яхтени дестинации по целия свят.

BARNES VINEYARDS е експертна услуга за покупка или продажба на първокласни лозя, винарски изби и имения във водещи държави, производители на вино, сред които Франция, Италия и Португалия, а вече и в България. Наши клиенти са най-големите световни инвеститори във вино и собственици на винарски имоти.

BARNES COLLECTOR CARS предлага консултинг в областта на колекционерските и класически ретро автомобили. Нашата мрежа от специалисти в различни държави по света събира на едно място завидно портфолио от отлично запазени и реставрирани екземпляри от легендарни марки и модели с колекционерска стойност.

BARNES ART ADVISORY разполага с екип от професионалисти със специализация в областта на произведенията на изкуството. Те могат да предоставят ценни съвети и консултации, свързани с покупка и продажба, оценка, реставрация, застраховане, данъчно облагане и множество други аспекти на инвестициите в ценни предмети на изкуството.

BARNES LUXURY HOMES - списание, издавано от BARNES International, което излиза два пъти в годината и се разпространява в хиляди елитни места по целия свят. На кориците му винаги присъстват някои от най-известните лица в индустрията на премиум стоките и услугите, а на страниците му ще откриете селекция от най-добрите недвижими имоти от портфолиото на компанията, както и новости от света на лукса и френския Art de Vivre.