Новият WEB дизайн е вече тук1

Новият WEB дизайн е вече тук

Горди сме да ви представим нашия нов и усъвршенстван уебсайт!

Стремглавото ни развитие както във Франция, така и в международен план и диверсификацията на нашите бизнес направления и опит е това, което доведе до редизайн на barnes-international.com.

Като основен играч в луксозните недвижими имоти и посланик на френското art de vivre, BARNES представя на своите клиенти и техните страсти ефективен, елегантен и изчистен потребителски интерфейс, който е подобрен и оптимизиран с повече информация и нови функции за търсене и сърфиране, за да подобри вашето онлайн преживявавне.

Всичко секции (Art of living, Услуги, Новини и др.) са лесно достъпни, независимо дали искате да разберете повече за нашата марка, дейността ни или множеството услуги, които предлагаме.

Взимайки предвид увеличаващия се брой посетители всяка година, клиентското преживяване онлайн се превръща в е един от основните ни приоритети. Ние ценим лоялността ви и вашето удовлетворение е това, което движи и насърчава нашите 800 консултанти в 90 офиса по целия свят да адават най-доброто от се би, когато става въпрос за вашите успеши и проекти. 

Благодарим ви за доверието!