Откриване на Maison BARNES в Ню Йорк1

Откриване на Maison BARNES в Ню Йорк

На 1-ви май в Ню Йорк се състоя официалното откриване на Maison BARNES. Това е първият по рода си проект на BARNES, включващ първокласен ресторант и клуб лаундж.
Можете да разгледате официалната страница на ресторанта тук:
https://www.maisonbarnes-newyork.com/Роден от идеята за обединяване на изкуство, елегантност и култура, Maison BARNES е ситуиран в сърцето на Манхатън и предлага на своите гости разнообразие от преживявания в стила Art de Vivre - от изискани интериори до кулинарни шедьоври от известния шеф Даниел Булю (Daniel Boulud).Менюто включва съвременни интерпретации на шеф Boulud на най-добрите традиционни ястия на френската кухня, като се набляга на богатите вкусове, ценните сезонни съставки и класическата техника в приготвянето.


D
aniel Boulud, роден в Лион, Франция, е смятан за един от водещите кулинарни авторитети в Америка и за един от най-добрите готвачи в Ню Йорк, където живее от 1982 г. Най-известен е с едноименната си, изискана кухня "Даниел" в Манхатън, но непрекъснато развива кухнята си и разширява дейността си в САЩ, както и в Торонто, Монреал, Бахамите, Сингапур и Дубай.

Повече информация за Daniel Boulud може да прочетете онлайн и в списанието на BARNES:
https://barnespublications.barnes-international.com/books/vhme/#p=22