"През съвременния поглед на интериора в старите аристократични жилища" - разговор с новия консултант на BARNES България, Краси Апостолова1

"През съвременния поглед на интериора в старите аристократични жилища" - разговор с новия консултант на BARNES България, Краси Апостолова

Създателят на едни от най-прекрасните интериори на апартаменти в аристократичния център на София, Красимира Апостолова, е най-новият консултант по недвижими имоти от най-висок клас в колектива на BARNES България.
Красимира Апостолова е естет, изключително фин човек и личност с дълбоки професионални познания. Тя споделя за опита и вдъхновението си в премиум сектора на пазара на недвижимите имоти в България, в разговор с Невена Стоянова, управляващия директор на BARNES България. Освен с консултантска дейност в сферата на недвижимите имоти, Краси се занимава с осъвременяване на интериори на аристократични апартаменти в сгради в централната стара част на София.

„Предизвикателство е да се направи комбинация от старото строителство и модерния дизайн на интериора, да съумееш да съчетаеш по най-добрия начин старото с новото и да осъвремениш така един интериор, че един съвременен човек да се чуства достатъчно добре и комфортно в него.“ - споделя Краси.

Краси одухотворява и дава нов живот на тези стари апартаменти. От къде се вдъхновява и черпи енергия в това, което сътворява? Кое е водещото при преструктурирането на пространството в тези имоти? Стига ли заложения бюджет за реализиране на идеите? Как се вижда Краси след година в този бизнес?
Отговорът на тези въпроси, както и други интересни подробности, Красимира споделя в разговора си с Невена Стоянована по чаша ароматен чай, в офиса на BARNES Bulgaria.