REF.#:
STO-84846
Площ:
225 м2
Етаж:
2
Цена:
€ 750 000
Спални:
3
Бани:
3

Имаме удоволствието да представим за продажба един изключително луксозно обзаведен 4-стаен апартамент, разположен в непосредствена близост до Руското посолство — един от най-елитните и скъпи райони на столицата, в престижния квартал "Изгрев". Жилището се намира на втори етаж (първи надпартерен) във впечатляваща жилищна сграда ново строителство от 2015 г. Сградата притежава собствен двор и подземен паркинг, и се упрвлява от професионална пропърти мениджмънт компания.

Жилищният имот е с източно изложение и разполага с 3 спални (едната се ползва като кабинет), голям хол с кухненски бокс, трапезария и мека мебел, 3 бани, мокро помещение, склад. Една от спалните в момента се ползва като кабинет и има преходна стена към хола, което дава възможност да е отворена или да се затвори с плъзгаща се врата. Налични към апартамента са и две паркоместа в подземния паркинг на сградата на цена 50 000 евро.

Чистата площ на жилището, без общите части е 204.71 кв.м. Отделно към него принадлежат и 2.91% идеални части от общите части на сградата и от правото на собственост върху дворното място, в което е построена. Височина на таваните е 2.80 м., като на места има окачени тавани.

Апартаментът е завършен по дизайнерски проект на водещото интериорно бюро DEKO TECH. Голяма част от корпусната мебел, гардеробите и кухнята са произведени по поръчка от същата фирма. Предлага се за продажба с цялата мебелировка, включена в офертната цена. Обзавеждането и оборудването са най-висок клас, от световни марки, в това число:

• Flexform /диван/
• Molteni /маса, столове/
• Tobias Grau /осветление/
• Villeroy & Boch, Hansgrohe /санитария/
• Mitsubishi /вградени климатици/
• Artcoustic /музикална система/

Отоплението е централно, на ТЕЦ. Месечната такса за поддръжка и управление на сградата е 180 лева. Данък сграда и такса смет са около 1800 лева годишно.

Обявената цена на имота е без ДДС. Имотът е собственост на дружество, което може да бъде продадено ведно със собствеността на жилището.

Местоположение (приблизително)

ПОДОБНИ ОФЕРТИ