ТИП ИМОТ: ВИЛA (КЪЩА, ПЛАНИНСКА КЪЩА, ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ, ШАТО, ИМОТ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ, ИМЕНИЕ)
Локация: с. Рибарица, Ловешка област
Цена: € 1 500 000
REF. #:  4462360 - KBS 88854
ТИП ИМОТ: ВИЛA (КЪЩА, ПЛАНИНСКА КЪЩА, ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ, ШАТО, ИМОТ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ, ИМЕНИЕ)
Локация: с. Рибарица, Ловешка област
Площ: 569 м2
Площ на парцела: 14423 м2
Етаж: 0-2    Етажност: 2
Спални: 3
Бани: 2
Цена: € 1 500 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Eксклузивно Eксклузивна агенция

Представяме ви изключителен имот за продажба, който се намира в Стара планина, в с. Рибарица, в непосредствена близост до гр. Етрополе – само на 70 км. от гр. София. Построена е през 2012 г. и е подходяща както за семеен отдих, така и за организирани групови мероприятия. Мястото е все още девствено и незастроено, което го прави идеално за търсещите спокойствие от натовареното ежедневие.

Вилата е на 3 нива, разположени стъпаловидно.

На най-долното ниво се намира голям гараж с възможност за паркиране на 3 автомобила, котелно и складово помещение.

На второто ниво се разкрива просторна и луксозна зала оборудвана с мека мебел, кухня с бар, маси със столове. От това ниво има лесен достъп до просторния двор, джакузи, сауна, мокро и сушилно отделения, гараж, втория етаж и площадката зад къщата. Помещението е изключително функционално и дизайнерски обзаведено, като е подходящо както за трапезария за хранене, така и за отмора или релакс с чаша вино пред камината.

Качвайки се на третото ниво ще откриете просторен коридор, водещ до трите луксозни спални. На това ниво се намират и High End зала за домашно кино с голям скрит LED ТВ дисплей със съраунд система и програми на Булсатком, работен кабинет, две бани, две складови помещения, кът с мека мебел и тераса разкриваща прекрасна гледка.

На парцела, който е около 15 декара има просторен двор с басейн и външен бар. В дъното е построена конюшна с 6 клетки и две допълнителни помещения. Зад нея се намира и другият вход на имота, който също позволява достъп на автомобил. Общата площ на басейна и конюшната е 249 м2.

На централния вход на имота е предвидена кабина за охраняващия персонал с възможност за постоянно видео наблюдение и физическа охрана. Целият парцел е ограден с висока метална ограда.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Местоположение (приблизително)