REF.#:
4489956 - SOF 89338
ТИП ИМОТ:
ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация:
гр. София, кв. Център, Софийска област
Площ:
100 м2
Етаж:
5
Спални:
2
Бани:
1
Наем:
€ 1 380/месец  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
REF.#: 4489956 - SOF 89338 Площ: 100 м2 Етаж: 5
Спални: 2 Бани: 1 Наем: € 1 380/месец  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
 

Имаме удоволствието да Ви покажем едно истинско бижу на емблематичния булевард Витоша. Апартаментът е разгърнат на 100 кв.м, разположен е на последен 5-ти етаж и се състои от входно антре, две спални, голяма баня, хол с трапезария и отделна кухня.

Жилището е изпълнено и обзаведено по дизайнерски проект с луксозни и стилни мебели, декоративна мазилка и е обърнато внимание на всеки един детайл. Новите наематели ще открият и два обособени къта за четене, които разкриват гледка към Събедната палата и катедрален храм „Света Неделя“.
Апартаментът е изключително подходящ за хора с динамичен начин на живот поради неговата централна локация и свързаността й с всички точки на града, посредством градски транспорт и метро.

В близост се намират множество ресторанти, магазини, заведения, барове, културни забележителности, театри, паркови пространства и др.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Местоположение (приблизително)