ТИП ИМОТ: ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Изток, Софийска област
Цена: € 325 000  (без ДДС)  /  2 236 €/м² (без ДДС)
REF. #:  4661598 - LXH-90326
ТИП ИМОТ: ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Изток, Софийска област
Площ: 145.35 м2
Етаж: 4
Спални: 1
Бани: 1
Цена: € 325 000  (без ДДС)  /  2 236 €/м² (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)

Представяме Ви изключителна възможност да се сдобиете с луксозно жилище на една от най-търсените локации в столицата - в близост до обширния парк Борисова градина, Руското и Японското посолство.

Само на метри от парка, в престижния кв."Изток" се намира бутикова сграда, предлагаща само 10 функционални жилища, като има възможност за обединяване на съседни апартаменти или разделяне на многостаен апартамент на два по-малки.

В района ще откриете супермаркети, училища, детски градини, нови бизнес сгради, фитнес и спа центрове, а идеалният център на столицата е на 10 минути с автомобил. На пешеходно разстояние е и метростанция "Жолио Кюри".

Проектът е дело на утвърдена строително-инвестиционна компания с богат опит.

Двустайният апартамент се намира на 3-ти етаж и е с обща площ 145.35 кв.м. (нетна площ 117.60 кв.м. + общи части 23.09 кв.м.), плюс мазе от 4.66 кв.м.
Разпределение: 1 спалня, отворен кухненски бокс, кът за хранене, хол, балкон, баня/тоалетна.

Степен на завършеност на апартамента: Стените и таваните са предвидени до етап машинно положена фина гипсова мазилка, стените и таваните на мокрите помещения и мазета – машинно положена вароциментова мазилка, а настилките – машинно положена циментопясъчна замазка. По стените на спални помещения, граничещи към стълбищната клетка или асансьора е предвидена предстенна обшивка от гипсокартон с шумоизолация от минерална вата. Висококачествени входни блиндирани врати от сертифициран европейски производител.

Технически характеристики:
•Сградата ще разполага с луксозно изпълнени общи части (настилки от гранит, асансьори "Шиндлер") и консиерж.
•Дограма: 5-камерен трислоен стъклопакет (Сайнт Гобен) и Шуко (AWS 70 система) дограма;
•Асансьори: Шиндлер;
•Тухли: Външни стени от тухли Wienerberger Porotherm 25 N F.Вътрешни преградни стени от тухли Wienerberger Porotherm 12 N F + 2см каменна вата + Wienerberger Porotherm 12 N F за по-добра топло и шумоизолация между отделните помещения;
•Изолация: 12 см;
•Фасада: окачена фасада с два типа материали - HPL на Fundermax плоскости които имитират дърво и фиброциментова плоскост на Techlam (Blaze Dark е модела)
•ВиК: Всички ВиК инсталации са предвидени по най-високи съвременни изисквания и в степен на завършеност до изводи за монтаж на санитарно оборудване;
•Ел.: Всички електро инсталации са предвидени по най-високи съвременни изисквания и в степен на завършеност до ключове, контакти, фасонки и монтирани видеодомофонна и звънчева системи. Достъпът до сградата е предвиден посредством електронен контрол на достъпа чрез магнитни карти/чипове. Главното ел. табло е разположено извън сградата, в ниша на фасадна стена, с осигурен независим и постоянен достъп, съгласно изискванията на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД. Ще има периметрова охрана и видеонаблюдение.
•ОВК: ще има ТЕЦ в сградата.

Степен на завършеност на общите части: Общите части са предвидени с настилка от полиран гранит, както и с боядисани стени и тавани с латекс. Осветлението е предвидено посредством енергоспестяващи LED осветителни тела от сертифициран европейски производител. За прилежащите площи около сградата е предвидено озеленяване съгласно архитектурния проект и настилка от паваж тип „хексагон“.

Местоположение (абсолютно точно)