REF.#:
4927874 - SOF 91651
ТИП ИМОТ:
ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация:
гр. София, кв. Център, Софийска област
Площ:
130 м2
Етаж:
1
Спални:
2
Бани:
1
Наем:
€ 1 000/месец  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
REF.#: 4927874 - SOF 91651 Площ: 130 м2 Етаж: 1
Спални: 2 Бани: 1 Наем: € 1 000/месец  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
 

Представяме на Вашето внимание изключителен тристаен апартамент с артистично-аристократичен дух и история в сграда от 1920 година. Локацията е комуникативна, в непосредствена близост се намира метростанция, а булеварди като бул. Витоша, бул. Александър Стамболийски, бул. Патриарх Евтимий дават възможността за бързо и лесно придвижване до всички части на столицата.

Отоплението се осъществява посредством ТЕЦ.

Жилището заема първи етаж в сграда без асансьор. Помещенията са с високи тавани, а изложенията са юг и изток.

Апартаментът е с обща площ от 130 кв.м, състои се от следните помещения и разполага с долуизброените мебели и оборудване:
• Голяма слънчева дневна;
• Две спални;
• Просторна кухня, оборудвана с шкафове, фурна с керамични котлони, абсорбатор и мивка;
• Голяма баня;
• Тоалетна;
• Коридор.

В цената е включена такса поддръжка и външно паркомясто.
Посочената цена е без ДДС.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Местоположение (приблизително)