REF.#:
5169145
ТИП ИМОТ:
ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация:
Madrid (Moncloa-Aravaca), Community of Madrid, Испания
Площ:
82 м2
Етаж:
25
Спални:
2
Бани:
1
Наем:
€ 2 150/месец
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Madrid (Moncloa-Aravaca), Community of Madrid, Испания
REF.#: 5169145 Площ: 82 м2 Етаж: 25
Спални: 2 Бани: 1 Наем: € 2 150/месец
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Разположен на площад Испания в сърцето на Мадрид, красив реновиран корпус, разположен на двадесет и петия етаж с асансьор с най-необикновената гледка към Мадрид. Застроената площ на къщата е 82 m2 (882 ft2). Състои се от просторен хол с тераса и панорамна безпрепятствена гледка, ориентирана на североизток. Разполага и с балкон в основната спалня с големи вградени килери и изключителни гледки. Втората спалня също е с големи прозорци с панорамна гледка. Има напълно оборудвана кухня с уреди от висок клас. Къщата е напълно оборудвана както в кухнята, така и в баните. Система за домашна автоматизация на целия етаж, която също може да контролира осветлението. Индивидуално отопление с канали, денонощно наблюдение и охрана, Wi-Fi включен в цената, както и достъп до луксозната фитнес зала, VIP зона, социален клуб, 360º панорамна тераса с солариум с достъп само за последните седем етажа. Висока сигурност със смарт ключове. Сградата разполага с консиерж на разположение 24 часа в денонощието. Домашни любимци се приемат. Имотът изисква депозит от два месеца. Възможност за отдаване под наем обзаведено. Намира се на изключително място, в близост до спирката на метрото на площад Испания и няколко автобусни линии. Намира се в жилищен квартал, в близост до всички магазини, различни видове ресторанти, кина, музеи, паркове и други забележителности от културния живот на Мадрид. Той има лесен достъп до основните артерии на града.
Каним ви да посетите нашия уебсайт www.barnes-madrid.com, където ще откриете уникални домове. Имот, представен от BARNES Мадрид.

Местоположение (приблизително)

ПОДОБНИ ОФЕРТИ