ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Tremezzina, Lombardia, Италия
Наем: Цена при запитване
REF. #:  5242669
ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Tremezzina, Lombardia, Италия
Площ: 600 м2
Спални: 6
Бани: 10
Наем: Цена при запитване
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Разположена на западния бряг на езерото Комо, вила Балбиано е вдъхновяващо италианско бижу, изключително историческо палацо, някога принадлежало на известния кардинал Толомео Галио, който го е построил в края на 16 век и го е използвал като основна резиденция. Век по-късно тя беше разширена и украсена от кардинал Анджело Мария Дурини, който използваше вилата, за да бъде домакин на галантно и несериозно общество, където фестивали, банкети и танци се следваха безмилостно. Оттогава всеки следващ собственик само добавя великолепието на вилата. В наши дни Вила Балбиано е най-голямата частна резиденция на езерото, заемаща над 2 ха, с обширна разкошна градина, която се отличаваше от Британското общество на дизайнерите на градини, открит плувен басейн, частен кей и лодка. Вътре неговият исторически интериор е изпълнен с най-добрите предмети на изкуството и мебелите от минали векове, произведени от Sotheby's и Christie? S. Ефектни стенописи от 17-ти век, нарисувани от братята Речи и Агостино Силва, все още украсяват недокоснатите от времето стени. Със своето славно минало, несравнима комбинация от изкуствена и природна красота, Villa Balbiano е едно от най-бляскавите места на езерото Комо.

Изброена сред най-престижните места на езерото Комо от Harpers Bazaar и Vogue US, Villa Balbiano е идеалният избор за всяко събитие: от сватба по дестинация до бляскаво парти, от частна фотосесия до интимно бягство. Със своята очарователна гледка към езерото Комо към далечните планини, огромната италианска градина и частен кей, вилата е перфектен фон за приказна сватба или тържество.


Вила Балбиано разполага с 6 луксозни апартамента в главната палацо, всеки проектиран индивидуално от известния интериорен декоратор Жак Гарсия.

От спиращата дъха гледка към езерото Комо и пищната обстановка до разкошните мраморни бани, гостите ще изпитат несравнима височина на стил и елегантен лукс.
Разкошен и драматичен. Имотът може да се похвали с достоен музей колекция от старинни мебели, антики и картини. Кристални полилеи, блестящи златни акценти и антични огледала с позлатен ръб допълнително подобряват красотата на колекцията.

Местоположение (приблизително)