REF.#:
5502537 - LXH-95045
ТИП ИМОТ:
КЪЩА (ВИЛA)
Локация:
к.к. Слънчев бряг, Бургаска област
Площ:
295 м2
Площ на парцела:
923.50 м2
Спални:
2
Бани:
2
Цена:
€ 690 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
ТИП ИМОТ: КЪЩА (ВИЛA)
Локация: к.к. Слънчев бряг, Бургаска област
REF.#: 5502537 - LXH-95045 Площ: 295 м2 Площ на парцела: 923.50 м2
Спални: 2 Бани: 2 Цена: € 690 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
 

Magnolia - грациозен морски дом с изтънчен дизайн.

Брой спални: 2;
Площ: 295 кв.м;
Двор: 923,5 кв.м;
Басейн: 58,5 кв.м.
Вила Магнолия разполага с две двойни спални със самостоятелни бани и дрешник.

Имотът посреща с разкошен, просторен хол "Open Space" с кухня и обособени кътове за трапезария, с голяма камина. На запад дневната се отваря изцяло към верандата през голяма френска витрина, като се образува уникално преходно пространство, подходящо за семейни, романтични вечери.

Към кухнята има просторно складово помещение, през което се стига до голям гараж за една кола. От верандата непосредствено се излиза към голям басейн, разположен централно в градината и облицован изцяло с естествен мрамор “Pyrgos Light”.

Градината е просторна и богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна.

Къщата е бутиково и елегантно мебелирана, декорирана с авторски витражи и стенописи с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани изключително луксозни, естествени материали, естествен мрамор “Pyrgos Light”.

Комплексът е едно изключително, райско място на Българското Черноморие.

Този очарователен комплекс от разкошни вили с неподражаеми интериори, средиземноморска архитектура и неподправена красота във всеки детайл, е с концепция без аналог в страната и с качеството и на Европейско ниво.

Проектиран с намерението да се превърне в приказно място за живеене, дори и за най-изисканите вкусове, комплексът е буквално истинско бижу.

Комплексът е ситуиран само на 2 км от пясъчните дюни на Слънчев бряг и се радва на живописна, спокойна и автономна атмосфера, с усещането на комфорт и сигурност, благоприятно изложение към слънцето и неповторими гледки. Оградите са ниски, дискретни, осигуряващи достатъчна уединеност. Стилно и богато озеленен, с поддържани общи пространства, проектът предвижда красиви басейни и градини до вилите, както и първокласни удобства на територията.

За професионална консултация и огледи, моля се свържете с отговорния брокер по тази оферта.

Местоположение (приблизително)