REF.#:
5788265 - VAR-96885
ТИП ИМОТ:
КЪЩА (ВИЛA, ИМЕНИЕ)
Локация:
гр. Варна, Варненска област
Площ:
850 м2
Площ на парцела:
1200 м2
Спални:
6
Бани:
5
Цена:
€ 2 800 000
ТИП ИМОТ: КЪЩА (ВИЛA, ИМЕНИЕ)
Локация: гр. Варна, Варненска област
REF.#: 5788265 - VAR-96885 Площ: 850 м2 Площ на парцела: 1200 м2
Спални: 6 Бани: 5 Цена: € 2 800 000

Вечната класика и аристократизъм - една епоха подвластна на лукса.

Визията на този имот е безупречна във всеки детайл: орнаменти по тавана, витражи, елегантна вита стълба - елементите на непреходност, благородност и изтънчен вкус. Този дом носи посланието и на специален начин на живот, имате възможност да акостирате ветроходната Ви яхта, джет или моторната лодка, да се насладите на слънчевите бани, риболов, медитация или активен отдих и спорт, и всичко това само на минути от града.

Къщата е разположена на самия бряг на Варненското езеро, сред живописна природа и притежава собствен кей.

Гледката от имението е приказна, от всяка стая се вижда езерото, а прохладата в топлите летни дни е гарантирана благодарение на каменната фасада, облицована с травертин. Стените на имота са изолирани и от вътрешната страна, с каменна вата и гипсокартон, което допринася за спокойствието на обитаване и отдих.

За комфорта и безпроблемна експлоатация на този крайбрежен дом е осигурена покривна система от най-висок клас, подовите настилки ще са покрити с тиково дърво, а санитарните помещения - с теракота и гранитогрес.

Къщата се издава в степен на завършеност "до ключ".

Параметри.

Сградата е с площ от 850 кв.м, разположена е върху парцел с площ от 1200 кв.м, а кеят на челото - с дълбочината 4 м.

Разпределението на имота е практично, съвременно и оригинално:

● Първи етаж - двоен гараж, просторна всекидневна с кухненска час, баня/тоалет, кабинет-библиотека и спалня с баня/тоалет;
● Втори етаж - пет просторни спални, две от които са със собствени тераси, баня и тоалет, за другите три спални има още две санитарни помещения;
● Третият етаж е предвиден за фитнес зала, киносалон и др.
Имотът с класическия дизайн, първокласно изпълнен по най-новите стандарти е прекрасна инвестиция както за втори дом в близост до морската столица, така и като изключителна находка за желаещите да го посетят в дългосрочен или краткосрочен план, с възможност за генериране на доходност от Вашия уникален дом на брега на езерото!

Местоположение (приблизително)