REF.#:
5842670 - SOF 97244
ТИП ИМОТ:
ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация:
гр. София, кв. Център, Софийска област
Площ:
80 м2
Етаж:
6
Спални:
1
Бани:
2
Наем:
€ 850/месец
ТИП ИМОТ: ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
REF.#: 5842670 - SOF 97244 Площ: 80 м2 Етаж: 6
Спални: 1 Бани: 2 Наем: € 850/месец

С изключително удоволствие представяме този стилен двустаен апартамент под наем, които може да се похвали с неповторима локация в идеалния център на столицата.

Жилището се намира само на крачка от НДК и бул. Витоша като в близост ще откриете метростанция и всички възможни удобства като магазини, театри, ресторанти, барове, супермаркети, градинки, училища, детски градини и др.

Имотът се намира на 6-ти етаж и е разположен върху 80 кв.м чиста жилищна площ, където ще откриете: входно антре с килер/мокро помещени, тоалетна за гости, всекидневна с кухненски кът и излаз на балкон, предлагащ невероятна гледка към града и Витоша, спалня с гардеробна и баня с тоалетна.

Дизайнът на апартамента е дело на известен столичен архитект, а в направата му са използвани само естествени материали като дъб, гранит и мрамор. Пространството е уползотворено по възможно най-практичния начин за допълнителен комфорт на бъдещите наематели.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Местоположение (приблизително)