REF.#:
5909872
ТИП ИМОТ:
ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация:
Madrid (Centro), Community of Madrid, Испания
Площ:
66 м2
Етаж:
2
Спални:
1
Бани:
1
Цена:
€ 475 000
ТИП ИМОТ: ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Madrid (Centro), Community of Madrid, Испания
REF.#: 5909872 Площ: 66 м2 Етаж: 2
Спални: 1 Бани: 1 Цена: € 475 000
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

BARNES Madrid представя този комфортен и стилен външен апартамент от 66 m² на втория етаж в сграда в сърцето на Юстисия, Chueca, на ъгъла на улица Augusto Figueroa и на една минута от улица Barquillo. Напълно реновиран с много добри качества. Имотът се състои от просторни и перфектно разпределени площи. Намираме спалня с съблекалня, напълно оборудвана кухня, хол / трапезария, баня и склад. Изцяло външен вид с големи прозорци, които позволяват проникването на светлина. Невероятно местоположение и комуникация, много централно.

Този апартамент е възможност за придобиване на очарователен дом в един от най -търсените райони на Мадрид, както и възможност за инвеститори, които искат да получат добра възвръщаемост, като същевременно поставят активите си в сигурен актив, чиято стойност ще се запази във времето. Районът съчетава стари и нови предприятия, ресторанти и художествени галерии. На две крачки от пазара Сан Антон. Имот, представен от BARNES Madrid.

Местоположение (приблизително)