REF.#:
6024917 - SOF 68518
ТИП ИМОТ:
ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация:
гр. София, кв. Манастирски ливади, Софийска област
Площ:
170 м2
Етаж:
8
Спални:
2
Бани:
2
Наем:
€ 1 400/месец
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Манастирски ливади, Софийска област
REF.#: 6024917 - SOF 68518 Площ: 170 м2 Етаж: 8
Спални: 2 Бани: 2 Наем: € 1 400/месец
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
 

А3 е внушителна сграда, отличаваща се с авангардната си архитектура и комуникативното си местоположение на бул. „България“, което осигурява бърз достъп както до центъра на София, така и в посока излизане от града - към Околовръстен път и автомагистралите „Хемус“, „Тракия“ и „Люлин“.

На 8-мия етаж на 12-етажната сграда, се отдава под наем просторен тристаен апартамент с площ 170 кв.м. Допълнително усещане за простор придава изчистения минималистичен дизайн на интериора, високите тавани, двете тераси и големи прозорци, които осигуряват много дневна светлина и панорамни гледки към планината и града.

Цветовото решение на апартамента е удачно съчетание на тъмно синьо и графитено сиво с наситено жълто и светло дърво. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с най-висок клас мебели и електрически уреди, с естествен трислоен финландски паркет.

Апартаментът се състои от 2 отделни спални, голям хол, напълно оборудвана кухня, килер, две бани с тоалени, две тераси.

Има възможност за наемане на паркомясто в подземния паркинг на сградата.

Сградата A3 (Advanced Architecture Apartments) е спечелила награда "Сграда на годината за 2017". Общите части са луксозно изпълнени и перфектно поддържани, има асансьор, блиндирана входна врата с чип, озеленен двор с ландшафтен проект.

Дизайнът на сградата е умело съчетание на строга елегантност и меки форми. В основата е залегнал критерий за изключителна функционалност, висок комфорт, устойчивост и сигурност. За фасадата и интериорното оформление са използвани висококачествени и иновативни материали, осигуряващи естетика и функционалност, дълговечност и лесна поддръжка на сградата във времето.

Местоположение (приблизително)