ТИПОВЕ ИМОТИ: АПАРТАМЕНТИ (РАЗЛИЧНИ ТИПОВЕ) (ДВУСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ГАРАЖИ И ПАРКОМЕСТА)
Локация: гр. София, кв. Гоце Делчев, Софийска област
REF. #:  6249383 - SOF 82006
ТИПОВЕ ИМОТИ: АПАРТАМЕНТИ (РАЗЛИЧНИ ТИПОВЕ) (ДВУСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ГАРАЖИ И ПАРКОМЕСТА)
Локация: гр. София, кв. Гоце Делчев, Софийска област
РЗП: 3189 м2
БРОЙ ИМОТИ: 45
СВОБОДНИ: 6 (13%)
Цени: € 139 000 - 295 000  (без ДДС) ЦЕНОВА ЛИСТА
Площи: 71.42 м2 - 136.72 м2 АРХ. ПЛАНОВЕ
Eксклузивно Eксклузивна агенция
Етап:  Завършен и функциониращ
Етажност:  6
Гледки от имота:  Гледка към вътрешен двор, Гледка към града, Гледка към планината
Отопление:  ТЕЦ

Получен АКТ 16! Строително-предприемаческа компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ анонсира най-новия си луксозен жилищен проект, разположен на входа на Южния парк в София, в самото начало на кв. „Гоце Делчев“. Инвеститорският екип е с безупречна репутация и има над 30 завършени проекта в столицата, морските и планински курорти в страната, като всички са издадени в срок.

Проектът е дело на талантливия арх. Крум Сергеев и неговия екип от STUDIO CREATIVE. Спазена е напълно модернистичната градска линия на екстериора, която следваме при последните ни 3 сгради от поредицата "Comfort Residence". Бидейки позиционирана в най-високия клас на пазара, в тази сграда са заложени най-висок клас материали и технологии. В комбинация с елитното строителство и бутиковия архитектурен стил проектът се превръща в отлична възможност за живеене или инвестиция в район с традиционно ограничено предлагане на луксозни жилища и непреходна локация.

Сградата е на 6 етажа, с едно подземно ниво и разполага само с 24 луксозни апартамента с една, две или три спални /след обединение/. На всеки етаж са разположени само по 4 апартамента. На партерното ниво има разположени складове, гаражи и паркоместа. В сутерена са разположени паркоместа, а задният двор е облагороден с растителност.

Налични за продажба са два апартамента – с една и две спални, които могат да бъдат обединени в четиристаен/многостаен апартамент. Разположени са на 6-ти (реален 7-ми, последен етаж) с гледка към Южен парк, Витоша и града.

Общата застроена площ на сградата (надземно и подземно) е 3189 м². Визията на сградата е изцяло съобразена с природните дадености на заобикалящата среда - парка, така че да бъде едно естествено негово продължение.

Отопление на ТЕЦ с хоризонтална инсталация и инсталация за климатици на всеки апартамент.

Технически характеристики:
● Конструкция – монолитна стоманобетонна безгредова;
● Тухли - Wienerberger;
● Фасадa - окачена фасада от HPL и еталбонд в комбинация с мазилка;
● Прозорци - алуминиева дограма с трислоен стъклопакет (средно стъкло с допълнителна топло и шумоизолация), нискоемисионно К-стъкло; последен етаж с VELUX;
● Външна немска топлоизолация;
● Изградена инсталация за климатици (без вътрешни и външни тела);
● Общи части с полиран гранит;
● Луксозен асансьор KONE за 8 човека;
● Блиндирани входни врати с тристранно заключване;
● Вертикална планировка по проект.

Всички посочени цени са без ДДС.

Разположението е безупречно — в един от най-атрактивните райони за живеене в столицата кв. "Гоце Делчев", в съседство с Южен парк. Благодарение на един от най-големите паркове в София, неговата свежест, растителност и комуникативност, този район се счита за един най-луксозните и престижни. За да има баланс и за хората, които обичат динамичното ежедневие, сградата се недалеч от най-големия столичен търговски център Mall Paradise. Въпреки комуникативната си локация, ние сме наблегнали на зеленината около зданието, защото какво по-хубаво от това вкъщи да е в непосредствена близост до красивите раззеленени дървета през пролетта, носещи прохлада през лятото, красота през есента и бял уют през зимата.
Когато я погледне, човек си представя как се разхожда, тича за здраве, а децата играят на воля в парка. Комбинацията на романтични форми на сградата и отличната й локация я превръщат в една от най-желаните за обитаване. Просторните балкони удължават насладата на обитателите, превръщайки всеки собственик в изключителен пътешественик в една наистина красива реалност.

Местоположение (приблизително)