ТИП ИМОТ: ХОТЕЛ (БИЗНЕС)
Локация: гр. Разград, Разград област
Цена: Цена при запитване
REF. #:  6284707 - VAR-99495
ТИП ИМОТ: ХОТЕЛ (БИЗНЕС)
Локация: гр. Разград, Разград област
Площ: 4117 м2
Площ на парцела: 5290 м2
Цена: Цена при запитване
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Eксклузивно Eксклузивна агенция

Представяме 15-етажен хотел за продажба, като собственикът е съгласен да приеме цената и в Bitcoin!

Хотелът е емблематичен за град Разград, разположен до площад "Ларго". С ефектната си форма, сградата се откроява с внушителна, терасовидна архитектура, като един от символите на града.

Легендарният хотел предлага Премиум клас удобства, осигуряващи максимален комфорт и разнообразието от забавления и изискани екстри, което го прави уникално и неповторимо място за провеждане лични, фирмени или сватбени тържества, туристически престой и посещения през цялата година: дизайнерски ресторант, пиано бар и дискотека, модерна игрална зала и бутикова хотелска част.

Капацитетът на хотела включва 77 бр. стандартни стаи и 42 апартамента, от които 35 бр. стаи и 30 бр. апартаменти са изцяло реновирани и модерно обзаведени. Разположен е на площ от 5290 кв.м с РЗП - 4117 кв.м. За гостите си хотелът предлага паркинг, Бизнес център, Wi-Fi, телефон, сейф и лоби бар, мини бар и др.

• Ресторантът е решен с класически, впечатляващ интериор, съчетан с комфорт и удобство, с разнообразно меню и приятна музика от гостуващи известни изпълнители в страната. Разполага с две обширни зали и лятна градина с прекрасна панорамна гледка към целия град.
• Пиано барът е завършен дизайнерски, в изискан и елегантен стил, мястото е посещавано от най-добрите групи на съвременната българска музика.
• Дискотеката е от тип Клуб, притежава най-модерния, професионално изпълнен интериорен дизайн, високо качество на озвучаване и отлично разположение на местата.
• Игралната зала е с изчистен дизайн, съчетан с голямото разнообразие от най-съвременните мултигейм игрални автомати и шестместна рулетка.

Свържете се с отговорния брокер по тази оферта, за повече информация и оглед.

Местоположение (приблизително)