ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Лозенец, Софийска област
Наем: € 1 500/месец  (без ДДС)  /  11.50 €/м2 (без ДДС)
REF. #:  6305387 - SOF 78921
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Лозенец, Софийска област
Площ: 130 м2
Етаж: 6
Спални: 2
Бани: 2
Наем: € 1 500/месец  (без ДДС)  /  11.50 €/м2 (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)

Представяме Ви впечатляващ дизайнерски апартамент под наем в един от най-предпочитаните затворени комплекси - Sofia Land Residence.
Комуникацията е ключова част от динамичния градски живот – в тази насока Sofia Land Residence има несравними предимства, съчетавайки зеленото спокойствие на елитните квартали от полите на Витоша с близостта до всичко важно – летище, молове, централна градска част, училища и офиси.

Апартаментът е разположен на шести етаж и върху площ от 130 кв.м са разпределени: антре, просторна дневна с трапезария и кухненски кът, оборудван с най-висок клас бяла техника, две спални, две бани с тоалетни, балкони. Стилният интериор на жилището е изпълнен по проект на един от най-реномираните интериорни дизайнери. В апартамента не е живяно до момента. В наемната цена са включени и две паркоместа в покритият паркинг на сградата.
Такса поддръжка 130 евро.

Sofia Land Residence е изключително удобен и иновативен комплекс от затворен тип за истински зелен начин на живот. Разположен в южната част на градския парк Борисова градина, съвременните и компактни сгради хармонично се сливат със заобикалящата среда – красива гора и разкошна Витоша планина. Енергоефективни и екологични технологии и материали превръщат комплекса в малък архитектурен шедьовър, който очаква модерно мислещи хора с вкус към съвършенството.

Местоположение (приблизително)