ТИП ИМОТ: МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ (ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ)
Локация: гр. София, кв. Център, бул. Витоша, Софийска област
REF. #:  6305571 - SOF 51419
ТИП ИМОТ: МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ (ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ)
Локация: гр. София, кв. Център, бул. Витоша, Софийска област
Площ: 168 м2
Етаж: 2
Спални: 3
Бани:
Наем: € 2 000/месец
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)

Имаме удоволствието да ви представим многостаен апартамент с висококачествени довършителни работи и изискано обзавеждане на топ локация в столицата, бул. Витоша.
Изтънчен дизайнерски почерк отличава жилището и придава несравним уют и комфорт. Изцяло оборудван и обзаведен, многостайният апартамент е готов за нанасяне. Югоизточно изложение, отлични общи части и просторни помещения характеризират имота, който се състои от:
● антре;
● 3 спални-едната с балкон;
● просторен хол;
● отделна кухня с балкон;
● мокро помещение;
● 2 бани с тоалетна;
● отделна тоалетна.

Местоположение
Булевард "Витоша" започва от пл. „Света неделя“, преминава през идеалния център на София, пресича се с еднопосочния бул. „Патриарх Евтимий“, продължава покрай западната страна на парка на НДК, пресича се с бул. „България“, преминава през ж.к. „Иван Вазов“ и свършва при Южния парк при кръстовището с ул. „Бяла Черква“.
Популярен е с многобройните си магазини, бутици, топ заведения, реномирани ресторанти, места за отдих в градинката на НДК, както и превъзходната гледка, която се разкрива към Витоша планина. На метри от жилищната кооперация се намират метростанция НДК и спирки на градския транспорт, което гарантира бърз и лесен достъп до всяка точка на столицата.

Местоположение (абсолютно точно)