ТИП ИМОТ: МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ (ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ПЕТСТАЕН АПАРТАМЕНТ, МЕЗОНЕТ, ПАРКОМЯСТО)
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Цена: € 750 000  /  4 139 €/м²
REF. #:  6715759 - STO 101219
ТИП ИМОТ: МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ (ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ПЕТСТАЕН АПАРТАМЕНТ, МЕЗОНЕТ, ПАРКОМЯСТО)
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Площ: 181.22 м2
Етаж: 4-5
Спални: 3
Бани: 2
Цена: € 750 000  /  4 139 €/м²
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Eксклузивно Eксклузивна агенция

Мезонетът с мебели и декор Ralph Lauren, впечатлява със съвършената класика, деликатността във всеки детайл и подбрания неангажиращ цвят, излъчващ стил и аристократизъм. Уверените съчетания на разкошни мебели и текстилни тапети с модерни решения в този уютен дом правят мезонета уникален и неповторим, с отличителен, моден характер и непреходна стойност.

Впечатляващият многостаен мезонет е разположен на емблематична локация в центъра на столицата, в престижен район до бул. Витоша. Апартаментът се намира на 4-ти и 5-ти етаж в стара сграда на метри от пешеходната зона, в историческия център. Локацията е безупречна и елитна, в близост до важните национални институции и най-известните столични места.

Елегантно завършен в духа на модната легенда, с неподвластен на времето, новаторски стил и лукс, апартаментът е оригинално и комфортно разпределен, с обща площ от 181.22 кв.м.

Първо ниво:
• коридор, водещ фронтално към дневна зона, състояща се от преходни хол, трапезария и отделно първокласно оборудвана с техника Küppersbusch кухня;
• от входната врата вляво, подминавайки вътрешно стълбище към второ ниво, се оказваме в уютна спалня със собствена баня с вана, а фронтално срещу стълбището има още един коридор, водещ към по-голямата спалня, със собствена гардеробна и баня, тук се намират и два санитарни възела.

Второ ниво: цялото второ ниво е отредено за нестандартна спалня в стил кинозала, с модерна озвучителна система.

Към имота са включени и две външни паркоместа в двора на сградата.

Местоположение (приблизително)