ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: гр. София, кв. Бояна, Софийска област
Цена: € 3 100 000  (без ДДС)
REF. #:  6721901 - SOF 101415
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: гр. София, кв. Бояна, Софийска област
Площ: 700 м2
Площ на парцела: 2000 м2
Спални: 4
Бани: 3
Цена: € 3 100 000  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)

Къщата, която представяме предизвиква сетивата както със 700-те си квадратни метра, така и с разкошно обзавеждане, включващо предмети на изкуството на европейски и световни интериорни дизайнери.
Къщата е на два етажа и сутерен, разполага с 4 спални, прекрасен богато озеленен двор от два декара с външен басейн, навес за отдих, джакузи, гараж за две коли и място за паркиране пред него. Имотът се намира в престижния район Бояна, в полите на Витоша. Сградата е дело на архитект Атанас Панов.

Първи етаж - представителният вход с впечатляваща декоративна стена отвежда към овална дневна,отворена към външната среда, с огромни витрини и директен излаз в градината.. Таванът е изключителен акцент на дневното пространство. Висок е почти 10 метра, а изяществото му е подчертано с впечатляващи осветителни тела и елипсовидни елементи. Стъклен кръгъл отвор завършва това произведение на съвременната архитектура.
Пространството на дневната е разделено на две секции - за почивка, с диван, тапициран в бяла телешка кожа на фирмата - безспорен лидер в обзавеждането Edra и красива камина. В секцията за хранене е обособена напълно обзаведена кухня скрита зад плаващи панели с електронно управление на всички уреди и дизайнерска карбонова маса за 10 човека.
Част от дневната краси емблематичната лежанка Terminal на Жан-Мари Масо. Следва преход към три спални с изглед към богато озеленен двор и баня с хидромасажна вана.
На разположение на бъдещите обитатели е напълно оборудван фитнес, сауна и парна баня.

Втори етаж – прекрасното овално емпоре разкрива поглед към дневната и невероятна панорама към Витоша и София. Отвореният кабинет е обзаведен с бюро модел Cavour, две кресла на Наото Фукосава и емблематични столове на Патрик Нурге. Две панорамни тераси обхождат второто ниво.
Там е разположена и голямата спалня с прекрасна южна тераса и свързана с нея е гардеробна. Удобството на етажа е допълнено от прекрасна баня с впечатляващи размери.

Полусутерен – тук са разположени напълно оборудвана кухня с професионални уреди, стая за персонал, баня, сервизни и технични помещения, гараж за 2 коли с място за паркиране пред него.

Отоплението на къщата е решено с парно на газ и пелети. Изградена е и климатична инсталация.

Местоположение (приблизително)