ТИП ИМОТ: ЕДНОЕТАЖНА КЪЩА
Локация: Valdencina, Community of Madrid, Испания
Наем: € 4 800/месец
REF. #:  6888856
ТИП ИМОТ: ЕДНОЕТАЖНА КЪЩА
Локация: Valdencina, Community of Madrid, Испания
Площ: 400 м2
Спални: 4
Бани: 3
Наем: € 4 800/месец
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

BARNES представя този имот, идеалното място за живеене с целия комфорт и уединение, в сърцето на природата, на 25 минути от Мадрид. Това е имот от 6 хектара типична гора Guadarrama sierra, с гора черника, скална роза, розмарин, къпини. ..

До къщата се стига по алея. На приземния етаж има две всекидневни, трапезария за 10 гости, голяма кухня, 3 спални и 3 бани. На горния етаж има спалня, хол, санитарен възел и тераса. Във всички стаи има подово отопление и камини. Гледките са спиращи дъха и могат да се насладят от всеки прозорец.

На верандата има още три външни зони за хранене и кът за сядане под беседката. Има и зона за хамаци до басейните и множество кътчета и пролуки в цялото имение. Къщата е идеална както за забавление, така и за почивка.

Може да се наеме като първи или втори дом, за няколко месеца (консултирайте се с цената за краткосрочен и средносрочен план) или целогодишно.

Каним ви да посетите нашия уебсайт www.barnes-madrid.com, където ще намерите уникални имоти.

Местоположение (приблизително)