ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Porto Cervo, Sardegna, Италия
Наем: Цена при запитване
REF. #:  6947948
ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Porto Cervo, Sardegna, Италия
Площ:
Спални: 7
Бани: 7
Наем: Цена при запитване
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
ПО ДОГОВОРКА
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Барнс | Porto Cervo представя великолепната вила Mia Amata, разположена на хълма Miata, частна и интимна зона на 4 км от Porto Cervo, с изглед към непокътнатия плаж Pitrizza.
Невъзможно е да не се забележи величието на неговата архитектура, характеризираща се с изчистен и линеен дизайн с гранитни вложки Gallura, който перфектно изразява интеграцията между модерността и традицията.
Величествено стълбище води до главния вход, от зелената и пищна градина, която се отваря към просторна всекидневна с домашно кино, с мраморни подове, светли цветове в хармония с екстериора и големи прозорци на тавана, които създават усещане за интеграция с екстериора, с изглед към басейна и вековните маслинови дървета, разпределени около градината. Атмосферата е релаксираща и изключително елегантна. На основния етаж има 4 големи и светли спални с прилежащи мраморни бани, главната стая разполага с гранитна вана, дъщеря на несравнимото майсторство на италианската изработка.
На долния етаж има трапезария, професионална кухня, пералня и зона за спане с 3 допълнителни спални с баня.
Пищната средиземноморска градина, която заобикаля къщата, разполага с мраморна зона за барбекю с кът за хранене, големи зони за релакс и солариум и великолепен плувен басейн, заобиколен от маслинови дървета в оазис на спокойствие и елегантност.
Допълнителна информация, снимки и подобни решения са налични при поискване.

Местоположение (приблизително)