ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Наем: € 10 000/месец  (без ДДС)  /  38.50 €/м2 (без ДДС)
REF. #:  7172848 - SOF-104721
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Площ: 260 м2
Етаж: 21
Спални: 2
Бани: 3
Наем: € 10 000/месец  (без ДДС)  /  38.50 €/м2 (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)

Първокласен тристаен апартамент с просторни помещения, елегантен интериор и панорамни гледки в емблематичната сграда "Милениум Център".

Локацията е стратегическа и престижна: в непосредствена близост до Националния Дворец на Културата, между бул. "Витоша" и бул. "България", с лесен инфраструктурен достъп и избор от столичен транспорт.

Апартаментът е разположен на 21-ви, предпоследен етаж, което разкрива невероятна панорама към града и Витоша. Разполага с 260 кв.м обща площ, удобно разпределена в две спални, три бани с тоалетна, 130 кв.м всекидневна с панорама от всички страни към София и Витоша и общо помещение с кухня.

Жилището е завършено по дизайнерски проект на водещо интериорно студио. Интериорът е изчистен, с първокласни мебели и качествена техника. Отопление и охлаждане на термопомпа Daikin, с подово отопление.

Таксата поддръжка и 2 паркоместа в подземния паркинг на сграда, включени в наемната цена.

Имотът се отдава под наем дългосрочно, за минимум 12 месеца.


Елитният комплекс е със смесено предназначение, включващ 85-метрова офис кула, разкошен 5-звезден хотел, жилищна сграда, търговски помещения и 5 подземни етажа с паркоместа. Комплексът има обща база на пет етажа, от която се издигат трите високи сгради – хотел, жилищна сграда и офис център. Най-високата кула е хотелът - 32 етажа. Останалите две тела са жилищна сграда и офис център.

Визията е модернистична, със сиво-бели елементи и стъклена фасада, с ефект на отразяването на градските пейзажи и небето. Фасадата е елементна, на Reynaers, стъклата са Glaverbel, троен стъклопакет с ниско съдържание на желязо – low iron glass, с шест пъти по-ниско топлопреминаване чрез най-нова генерация покритие. Кулата е решена с най-висок клас енергоефективност, топло- и шумоизолация, и интелигентни системи.

Удобства на територията:
- релаксиращи терапии и процедури в уникален Спа и уелнес център;
- ултрамодерен и високотехнологичен фитнес център;
- дизайнерски заведения, с вкусна храна и невероятни гледки;
- лаундж бар, разположен на 30-ти етаж, с 360-градусова панорамна тераса.

Местоположение (приблизително)