ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Camogli, Liguria, Италия
Цена: € 4 900 000
REF. #:  7260013
ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Camogli, Liguria, Италия
Площ:
Спални: 5
Бани: 6
Цена: € 4 900 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Луксозна резиденция Природен парк Портофино

Напълно реновирана вила от 1813 г., сгушена в едно от най-живописните места в залива Тигулио, на носа на Портофино. Той се радва на невероятна гледка, докъдето стига окото, към Лигурско море, крайбрежието и хинтерланда.
Вилата е реновирана с вкус, зачитайки лигурийските архитектурни и декоративни характеристики и характеристиките на историческата сграда са запазени.
Приземният етаж се състои от просторен хол с пет френски врати с изглед към градината, трапезария, кухня и тоалетна за гости.
Вторият етаж включва родителска спалня, разкошната родителска спалня със самостоятелен балкон, дрешник, кабинет, самостоятелна баня и допълнителна спалня.
Вторият етаж включва хол и две спални със самостоятелни бани и таванско помещение.
Този етаж води към таванското помещение, което включва голяма спалня, баня, дрешник и покривна тераса със спираща дъха панорамна гледка.
В сутерена перални, технически помещения, спалня с баня и всекидневна с отворена кухня за персонала.
Интериорът е допълнен от престижно обзавеждане в модерен и дизайнерски стил.


Плувен басейн, голям парк от 1000 кв.м., с розова градина, зрели дървета, овощни дървета и средиземноморски храсталаци завършват очарователния имот, който също има вторично настаняване за домашен персонал и 5 паркоместа.

Местоположение (приблизително)