ТИП ИМОТ: ПЛАНИНСКА КЪЩА
Локация: Chamonix-Mont-Blanc (Chamonix), Auvergne-Rhône-Alpes, Франция
Цена: € 5 300 000
REF. #:  7278643
ТИП ИМОТ: ПЛАНИНСКА КЪЩА
Локация: Chamonix-Mont-Blanc (Chamonix), Auvergne-Rhône-Alpes, Франция
Площ: 293 м2
Спални: 5
Бани: 5
Цена: € 5 300 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Шале Гаудене. Нова хижа с 5 спални в строеж със спираща дъха гледка към Монблан в търсения район Les Bois, близо до село Les Praz, голф игрището, кабинковия лифт Flégère, скандинавските ски писти и туристическите пътеки .
Тази забележителна хижа е разположена на четири нива и се състои от три спални със самостоятелни бани на приземния етаж, гараж, ски стая и асансьор.
Първият етаж се състои от отворено жилищно пространство с катедрален таван, камина и голяма тераса за хранене, наслаждаваща се на невероятна гледка, офис и тоалетна за гости.
На втория етаж се помещава основният апартамент с баня и съблекалня.
На долния етаж има вътрешен плувен басейн, зала за кино и спа/сауна, както и спалня със самостоятелна баня, перално помещение и техническо помещение.
доставката е насрочена за есента на 2023 г. и купувачът ще има възможност да избере покритията и да възстанови ДДС върху покупката (20%), т.е. нетна покупна цена от 4 420 000 евро. Хижата се възползва и от намалени нотариални такси.
Перфектно проектирана хижа с облицовки по поръчка.

Местоположение (приблизително)