ТИП ИМОТ: ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Наем: € 900/месец  /  11.30 €/м2
REF. #:  7284377 - SOF 97244
ТИП ИМОТ: ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Площ: 80 м2
Етаж: 6
Спални: 1
Бани: 2
Наем: € 900/месец  /  11.30 €/м2
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)

Перфектен двустаен апартамент под наем в идеалния център на столицата, само на крачка от НДК и бул. "Витоша", метростанция и всички удобства като магазини, театри, ресторанти, барове, супермаркети, градинки, училища, детски градини и др.

Имотът се намира на 6-ти последен етаж и е разположен върху 80 кв.м чиста жилищна площ, където ще откриете: входно антре с килер/мокро помещение, тоалетна за гости, всекидневна с кухненски кът и излаз на балкон, предлагащ невероятна гледка към града и Витоша, спалня с гардеробна и баня с тоалетна.

Дизайнът на апартамента е дело на известен столичен архитект, а в направата му са използвани само естествени материали като дъб, гранит и мрамор. Пространството е оползотворено по възможно най-практичния начин за допълнителен комфорт на бъдещите наематели.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Местоположение (приблизително)