ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Wasquehal, Hauts-de-France, Франция
Цена: € 1 475 000
REF. #:  7326128
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Wasquehal, Hauts-de-France, Франция
Площ: 160 м2
Етаж: 3
Спални: 3
Бани: 2
Цена: € 1 475 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

WASQUEHAL, CO ЕКСКЛУЗИВНО
На улица, перпендикулярна на Гранд Булевард, в нова луксозна сграда, на последен етаж пентхаус апартамент от 160 м2 с тераса от 170 м2.
Единствен апартамент на 3-ти етаж, с директен асансьор, апартаментът разполага с входно антре с голям хол с камина, модерно оборудвана кухня (парна фурна), с директен излаз на обзаведената тераса (храсти). , маслинови дървета и биоклиматична пергола с джакузи...). Още по-рядко: терасата е частично затревена, с робот, който се грижи за косенето!
Красив основен апартамент с двойна съблекалня и голяма баня (вана и душ) със сауна.
Две допълнителни спални с баня.
Два гаража за паркиране на 3 автомобила в сутерена, както и въздушно паркомясто в охраняемата кооперация и мазе завършват този луксозен апартамент, в малка ексклузивна кооперация с намален брой партиди. Поставена е автоматика и домашна автоматизация, с озвучаване във всяка стая. Топ ползи!

Местоположение (приблизително)