ТИП ИМОТ: КЪЩА (ВИЛA)
Локация: с. Кладница, Пернишка област
Наем: € 2 500/месец
REF. #:  7343427 - STO 106393
ТИП ИМОТ: КЪЩА (ВИЛA)
Локация: с. Кладница, Пернишка област
Площ: 250 м2
Площ на парцела: 600 м2
Спални: 3
Бани: 3
Наем: € 2 500/месец
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)

Представяме чисто нова къща под наем, обзаведена по дизайнерски проект, с просторен двор и двоен гараж. Имотът е част от престижния комплекс "Делта Хил", разположен в близост до столицата. Къщата е с РЗП 250 кв., разпределена на две нива, с 300 кв.м двор, с двоен гараж с площ 50 кв.м и възможност за паркиране на улицата. Разполага с просторна всекидневна с кухненска и трапезна част, 3 спални, 3 бани с тоалетна и кабинет.

Възмжност за наемане от месец октомври.

Имотът е чисто нов, завършен с висок клас довършителни работи. Дограмата е от най-висок клас Bluevolution, използвана за пасивни къщи, с троен стъклопакет. Климатизацията е с висок клас термопомпа , като навсякъде има подово отопление. Има 15 см изолация, климатична система и СОТ.

Интериорът е уютен, изпълнен по дизайнерски проект с висок клас електроуреди и качествени мебели. На разположение са телевизори, камина, напълно оборудвана кухня , вграден хладилник.

Дворът е озеленен и осветен, разполага с поливна система. Има възможност за паркиране на още автомобили.

За комплекса

Комплексът от затворен тип се намира на около 20 мин с автомобил от София. Разстоянието до топ центъра на столицата е 25 км. Разположението на комплекса е изключително удачно, а именно - от южната страна на планината Витоша, което гарантира максимално слънево греене през цялата година. Площта му е над 400 дка и се състои от над 200 готови и обитаеми къщи. В процес на изграждане са около 20 нови.

Комплексът предлага на обитателите си всички съвременни удобства. Жителите разполагат със супермаркет, магазини, детска градина, офиси, спортни площадки, луксозен ресторант, бар, пекарна, автомивка, фризьор, автосервиз. Селището разчита на осигурена 24 часова охрана и поддръжка за целия комплекс, изградена собствена инфраструктура - подземна електроразпределителна мрежа, пречиствателна станция, канализация и оптично окабеляване за интернет.

В района може да се практикуват различни спортове: тенис, лов, риболов, планински туризъм, конна езда, маунтин байк, мотоциклетизъм и ATV, делтапланеризъм, пейнт бол и др.

Месечната таксата за поддръжка и охрана в комплекса е 150 лв. В постоянен денонощен режим обикалят няколко автомобила на охранителната фирма. Достъпът е контролиран, през две бариери с дистанционно управление за всеки живущ.

Местоположение (абсолютно точно)