ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Cap-Ferret (Cap Ferret), New Aquitaine, Франция
Цена: € 1 802 000
REF. #:  7439921
ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Cap-Ferret (Cap Ferret), New Aquitaine, Франция
Площ:
Цена: € 1 802 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

В много популярен район на Cap Ferret, нео-баска вила, пълна с чар, близо до всички удоволствия на полуострова (плажове, пазар, излети, басейн) всичко с велосипед или пеша.
Le Mimbeau, наблизо, за да се полюбувате на дюната при залез или просто да започнете деня си с кратка разходка по пясъка.
Лято или зима, елате и се насладете на тази вила, благодарение на красивата й камина, отворена към всекидневната. Лесно можете да свържете кухнята с всекидневната за повече уют.
Неговите три спални ще ви позволят да приемете семейство и приятели. Проект за модернизация, за да откриете, ви предлага възможността да направите четвърта самостоятелна спалня с баня.
Две душ кабини със съответните им тоалетни, перално помещение, гараж, както и кабина завършват тази семейна вила върху красив горист парцел от над 600m².
Ти си я търсил, тя те чака!

Цена 1 802 000 евро, включително 6% такси, дължими от купувача.

Местоположение (приблизително)