ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Viroflay, Île-de-France, Франция
Цена: € 1 440 000
REF. #:  7556761
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Viroflay, Île-de-France, Франция
Площ: 148 м2
Спални: 5
Бани: 1
Цена: € 1 440 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

BARNES Versailles ви представя на кръстопътя на градовете Viroflay, Chaville и Vélizy-Villacoublay, на 6 минути пеша от гара Chaville (RER C) и на 10 минути от магазини и училища, този много красив воденичен камък от 30-те години на миналия век в перфектно състояние. , 148m² жилищна площ, плюс студио от 25 м² със самостоятелен вход и градински навес, всичко това върху парцел от почти 450 м² с основно изложение юг и запад.

Много светло, тихо и се възползва от много ниска vis-à-vis от страната на градината, то се открива, както следва:
На приземния етаж: голяма всекидневна от почти 50 м², включително отворена и оборудвана кухня с тройно изложение и достъп до градината чрез малко външно стълбище.
По красива дървена стълба, на 1-ви етаж на паркет: 2 спални с шкафове, кабинет (може и 3-та спалня), голяма душ кабина и отделна тоалетна.
На 2-ри етаж на паркет: две спални, голямо място за игра/склад (може и 6-та спалня), баня с тоалетна, шкафове за вещи.

Студио от 25 м² с кухненска част, душ кабина с тоалетна и мецанин допълва този имот с много чар (възможност за отдаване под наем или идеална помощник).

И накрая, пълно мазе с перално помещение, складово помещение, мазе и лятна кухня допълва описанието на този семеен дом в отлично състояние, рядък за продажба. Да се направи бързо!

Гараж. Двоен стъклопакет навсякъде. Отопление и топла вода на градски газ чрез индивидуално котле.

ECD: E/E. Данък върху имота: около 2500 €. Такси, начислени на купувачите 3,60% (€1 390 000 нетни продавачи).

Местоположение (приблизително)