ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ (АПАРТАМЕНТ)
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Наем: € 1 000 € 990/месец  /  12.50 €/м² 12.40 €/м2
REF. #:  7751836 - SOF 108247
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ (АПАРТАМЕНТ)
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Площ: 80 м2
Етаж: 4
Спални: 2
Наем: € 1 000 € 990/месец  /  12.50 €/м² 12.40 €/м2
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
Eксклузивно Eксклузивна агенция

Представяме атрактивен тристаен апартамент под наем в сърцето на София, с паркомясто във вътрешен двор с контролиран достъп.
Имотът е след ремонт, обзаведен по дизайнерски проект и включва голяма дневна с кухненски бокс, две спални, една от които с дрешник, баня с тоалетна, антре и тераса. Дневната е много светла, с голeми прозорци, откриващи гледки към планината Витоша. Красив акцент в помещението е ръчно рисуваната стена, отнасяща обитателите на жилището в измеренията на модерното изкуство. Тя кореспондира перфектно с големия и много удобен диван позициониран пред нея. Впечатление прави и масата за хранене, която следва естествената формата на живо дърво.

Към всички тези уникални детайли се прибавя модерен кухненски бокс с висок клас уреди на марката BOCSH – фурна, огромен хладилник, съдомиялна, керамични котлони, абсорбатор.

Спалните на имота са към много зелен вътрешен двор. Едната е напълно обзаведена, а двойна врата с огледала отвежда към специално проектирана гардеробна.

Другата спалня, към която има и тераса ще бъде мебелирана спорeд нуждите на бъдещите наематели.
Банята на жилището, което с гордост може да носи етикет “Бохемско” - както заради местоположението си, така и заради артистичните си елементи, е удобна и снабдена с пералня и сушилня.

Местоположение (приблизително)