ТИП ИМОТ: КЪЩА (ВИЛA)
Локация: гр. Свети Влас, Бургаска област
Цена: € 753 000  (без ДДС)
REF. #:  7752085 - LXH-108279
ТИП ИМОТ: КЪЩА (ВИЛA)
Локация: гр. Свети Влас, Бургаска област
Площ: 301.20 м2
Спални: 5
Бани: 5
Цена: € 753 000  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)

Представяме еднофамилна къща с пет спални, разположена в отличен еко-комолекс с отлична локация, в подножието на Стара планина и край брега на морето в Свети Влас.
Къщата е в стил "стара Българска къща", с обща площ 301.20 кв.м, предлага прекрасен панорамен изглед към морето и вдъхновяващи гледки към гората.

Разпределение:
• първи етаж - три спални, три бани с тоалетна, сервизно помещение;
• втори етаж - всекидневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна, тоалетна, две веранди.
Имотът ще бъде завършен "до ключ", без обзавеждане.

Посочената цена е без ДДС.

Първият етап на строителството на еко-комплекса е стартирал в началото на 2020 г. Архитектурният образ на къщите може да се отнесе към възрожденската архитектура. На лице са характерните за този стил материали и визия с еркери и изнесени стрехи на покрива. Първото ниво на сградата е решено с облицовка от камък. Вторият етаж е с бяла минерална мазилка и дъсчена обшивка. Присъстват и характерните кантирания на ъглите, стените и рамките на прозорците със сантрачи и дървен материал. Покривът е скатен с дървена конструкция и декоративни елементи.

Всички използвани материали са природосъобразни, екосертифицирани от висок клас, като обликът на комплекса е в унисон със заобикалящата го горска среда, което в съчетание с близостта на морето, планината и престижната локация напълно оправдава инвестицията в закупуване на къща в комплекса.

В продажба са еднофамилни имоти, завършени "до ключ", без мебели.

Всяка спалня е със собствена баня/WC. От всички нива на всяка къща ще има прекрасна панорама към морето, гората и курорта. Покривът на имотите е скатен, с дървена конструкция и декоративни елементи. При строителството са използвани природосъобразни материали, с уникална концепция, къщите да се слеят в едно със заобикалящата ги горска среда. Проектираните къщи осигуряват комфортна среда на обитателите, в която могат да преживеят неповторимостта на гората и морето в едновременност.

Разработената градоустройствена концепция допринася за романтичната визия на целия комплекс, като от всички нива на всяка къща има панорама към морето и гората.

Комплексът се състои от:
• еднофамилни жилищни сгради, двуфамилни жилищни сгради (къщи-близнак) и редови къщи;
• свободно средно застрояване за обществено обслужване (апартхотел и параклис), които не възпрепятстват видимостта към морето на къщите.
• два тенис корта, басейн за възрастни и деца, апартхотел, параклис,паркинг, изключително живописна и хармонична с природата вътрешна инфраструктура.

В непосредствена близост до комплекса, се намират всички удобства и забележителности – плажове, яхтено пристанище, магазини, ресторанти, кафенета, центрове за красота и СПА, Амфитеатър, болница и много други.

Комплексът разполага с целогодишна денонощна охрана и видеонаблюдение.

Местоположението е в района до 90 км еко-мрежа, обхваща подножието на източна Стара планина

По пътя туристите имат възможност да видят редки и защитени растителни и животински видове. Някои от които са включени в Червената книга на България, чешми с изворна вода, беседки и заслони, каменни параклиси с икони на православни светци по протежението на цялата екопътека, което прави разходката изключително интересна и опознавателна.

Разстояния:
• Летище Бургас – 40 км;
• Центърът на Свети Влас - 1 км;
• Автобусна спирка - на 5 минути пеша.

Местоположение (приблизително)