ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Витоша, Софийска област
Цена: € 369 000  /  1 984 €/м²
REF. #:  7753433 - SOF-102173
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Витоша, Софийска област
Площ: 186 м2
Етаж: 2
Спални: 2
Бани: 2
Цена: € 369 000  /  1 984 €/м²
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)

Тристаен апартамент с просторни помещения и дизайнерски интериорни решения, които допринасят за безусловен комфорт и високо качество на живот. Имотът е разположен в спокоен район, в близост до Ловен парк. Местоположението предлага бърз и лесен достъп до всички точки на столицата посредством бул. "Симеоновско шосе", удобно разположени спирки на градски транспорт, магазини, заведения, училище, детска градина и всички други удобства, които са необходими за комфортен живот.

На обща площ 186 кв.м максимално удобно са разпределени всекидневна, две спални и две бани. Интериорните решения са с модерно излъчване, в комбинация от дизайнерски мебели, оборудване с висококачествени материали и елементи, обмислени до най-малкия детайл. Всекидневната е просторна и светла, в топли цветови тонове, с красиви детайли по стените, комфортна мека мебел, елегантен кухненски бокс и зона за релакс. Нестандартно, но функционално разпределена с обособен кът за работа, родителската спалня предлага много простор и атмосфера, предразполагаща за спокойствие и релакс.

Дизайнерски проектиран, изпълнен и обзаведен от водещ български интериорен дизайнер, имотът се предлага с гаранция за качествено изпълнение.

Местоположение (приблизително)