ТИП ИМОТ: ХОТЕЛ (КЪЩА, БИЗНЕС, ВИЛA, РЕЗИДЕНЦИЯ, ШАТО, ИМОТ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ, ИМЕНИЕ)
Локация: гр. Каварна, Добричка област
Цена: € 3 700 000  (без ДДС)
REF. #:  7755119 - VAR-108349
ТИП ИМОТ: ХОТЕЛ (КЪЩА, БИЗНЕС, ВИЛA, РЕЗИДЕНЦИЯ, ШАТО, ИМОТ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ, ИМЕНИЕ)
Локация: гр. Каварна, Добричка област
Площ: 2600 м2
Площ на парцела: 12884 м2
Спални: -
Цена: € 3 700 000  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)

Представяме имение без аналог на брега на морето, хотел в тоскански стил, разположен на 8 км южно от нос Калиакра, до Каварна. Мястото е истински картинен пейзаж, с живописна природа и зашеметяваща панорама, без съседи, където скалите и морето предлагат невероятно уединение и спокойствие. Плажът е разположен на около 300 м от хотела.

УПИ - 12 884 кв.м, РЗП - 2 600 кв.м.

Имотът е съграден по съвременни и древни техники на каменна зидария, като конструкцията е железобетонна, с метален гредоред за обема между етажите, който поема цялата инфраструктура на хотела. Използван е около 1 600 куб.м дялан камък, а зидът е 60 см, изпълнен с реален градеж, без лепене и имитации. Покривите са покрити с керемиди "антик".

Резиденцията предлага басейн, лоби бар, ресторант и подземен етаж с кухня, механа и винарна, склад и технически помещения.

Хотелът разполага с 19 бр. луксозно завършени апартаменти, всеки със своя неповторим характер и стил. Всички интериорни детайли са доставени и изпълнени от манифактури, работещи по древните технологии. За управлението на имота е отделена и специална "Зона Мениджмънт".

За комфорта на обитаването през всеки сезон, ОВК (отопление, вентилация и климатизация) е решена с терпомомпи "вода-въздух", с инсталирани конвекторни тела във всички помещения.

Екологичният дизайн в съчетание с магнетичната природа допълват и лозовите масиви в имота. Гроздето на брега на скалите, с панорама към морето - предпочитан терен за тържествата на открито, който гостите на хотела избират за идеалната сцена за специалните им събития. Местността е много подходяща за отглеждането на лозята. Районът на Калиакра е природно-археологически резерват, предлагащ отлична комбинация от недокосната природа с чист въздух и чиста вода, пещери и обширни плажни ивици.

Голф игрища в близост

Локацията е известна и като Голф Ривиерата на България. На 18 км от имението е разположен Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, на 19 км - BlackSeaRama Golf & Villas, и на 20 км - Lighthouse Golf & Spa Resort.

Аристократичният хотел може да се превърне и в частна лятна резиденция на брега на морето. Свържете се с нас за повече информация.

Посочената цена е без ДДС.

Местоположение (приблизително)