ТИПОВЕ ИМОТИ: АПАРТАМЕНТИ (РАЗЛИЧНИ ТИПОВЕ) (ЕДНОСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ДВУСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, МНОГОСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ПЕНТХАУСИ, ОФИСИ, МАГАЗИНИ, ПАРКОМЕСТА)
Локация: гр. София, кв. Дианабад, Софийска област
REF. #:  8134227 - SOF-108621
ТИПОВЕ ИМОТИ: АПАРТАМЕНТИ (РАЗЛИЧНИ ТИПОВЕ) (ЕДНОСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ДВУСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, МНОГОСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ПЕНТХАУСИ, ОФИСИ, МАГАЗИНИ, ПАРКОМЕСТА)
Локация: гр. София, кв. Дианабад, Софийска област
РЗП: 13600 м2
БРОЙ ИМОТИ: 116
СВОБОДНИ: 52 (45%)
Цени: € 113 691 - 636 211  (без ДДС) ЦЕНОВА ЛИСТА
Площи: 46.03 м2 - 213.36 м2 АРХ. ПЛАНОВЕ
Eксклузивно Eксклузивна агенция
Етап:  В процес на строителство
Етажност:  15

Представяме S-Tower — нов проект с отличителен дизайн, висок клас на изпълнение, комуникативна локация и отлична възможност за инвестиция. Проектът е дело на арх. Ангел Захариев и неговия екип, печелили неведнъж престижната награда "Сграда на годината". Сградата е с изключителна визия и ще се превърне в емблема за столицата ни.

Открита строителна площадка/първа копка. Срок на изпълнение - 3 години.

S-Tower e разположена на бул. "Г.М. Димитров"`- един от емблематичните за нашия град булеварди, на който се извисяват множество ключови за София сгради - бизнес сгради от клас А, магазини, четиризвездния бизнес хотел "Вега", един от най-добрите СПА центрове в столицата ни - Este Fitness & SPA. Апартаментите в района са с много добра възвращаемост и с високи наемни цени, което прави инвестицията в недвижими имоти в района сигурна и печеливша.

S-Tower е многофункционална сграда със 104 луксозни апартамента, 2 впечатляващи пентхауса, 6 офиса, ресторант и 3 магазина. Дизайнът е футуристичен, с разчупени форми и окачена стъклена фасада, изцяло изпълнена с алуминиеви елементи в цвят розово злато. Всички общи части са решени в елегантен и модерен стил, а за лобито инвеститорът предвижда луксозно довършване и 3D мапинг ефект. В строителството ще се използват материали от най-висок клас, осигуряващи дълговечност и лесна поддръжка на сградата във времето, а свободните пространства край сградата ще бъдат озеленени и естетически оформени. Архитектурният план предвижда две подземни нива с паркоместа и паркоместа на терен, които са предназначени за магазинната част и ресторанта.

Арх. Ангел Захариев, проектант на S-Tower, описва сградата така:
„Архитектурата трябва да се стреми да бъде в крак с времето в което е създадена, да предизвиква сетивата на наблюдателите и да създава емоции сред обитателите. S-Tower дава ясен отговор на този стремеж!

Със своите флуидни и обтекаеми форми, плавно преливащи пространства, изобилие от светлина и усещане за простор, S-Towerе носител на новата архитектурна естетика на 21-и век. S-Tower съчетава елегантност и блясък, откроява се, обогатява средата и допринася за цялостното развитие на района. Специфичният материал на плътните части на фасадата, наподобяващ розово злато прави проекта уникален за тази част на Европа, и със своят блясък и променящ се образ през различните части на денонощието ще допълва динамичните форми на сградата.

С иновативната си архитектура, разнообразният функционален микс и комуникативната локация, S-Tower е един от проектите с които София ще се гордее в следващите десетилетия.“

Имоти
В сградата са планирани три магазина и един ресторант със светла височина 4.10 м и лице към бул. "Г.М. Димитров" на ниво партер, и 6 офиса на ниво две. Подходът към жилищната част ще се осъществява чрез просторно фоайе със светла височина 8 м, разположено във вътрешната част на сградата. Има избор от студиа и апартаменти с 1, 2 и 3 спални с функционални разпределения, завършени по БДС (на шпакловка и замазка), с блиндирани входни врати Solid и алуминиева дограма от висок клас с термомост и троен стъклопакет. Имотите се отличават с просторни площи, чудесни гледки и висококачествено изпълнение. Сградата ще разполага с климатична инсталация и ТЕЦ.

Посочените цени са без ДДС.

Има възможност за закупуване на подземни паркоместа на цени €23 000 - €27 500 без ДДС.

Възможност за инвестиция
Покупката на жилище е чудесна инвестиция, както за собствено обитаване, така и за отдаване под наем с цел генериране на висока доходност.

Стоп-капарото е в размер на 5 000 евро за едностаен и двустаен апартамент, 8 000 евро за тристаен и четиристаен апартамент.

Технически характеристики:
• монолитна стоманобетонова конструкция;
• обща фундаментна плоча с дебелина 1.00 m, която предотвратява появата на дефекти в стените, подовете и таваните, които неравномерните слягания на земната основа биха предизвикали;
• етажни плочи с дебелина 0.20 m, осигуряваща висока шумо- и топлоизолация с шумоизолационна мембрана против ударен шум;
• зидария от 0.25 m с австрийски тухли Wienerberger;
• шумоизолация по пода преди циментовата замазка;
• два броя високотехнологични асансьора;
• пожароизвестителна и гасителна част в подземния гараж и пожароизвестителна инсталация в останалата част от сградата;
• енергийно ефективни решения за осветителната инсталация на общите части и минимални топлинни загуби от тях;
• светла височина на апартаментите с височина над 2.80 м;
• окабеляване за телевизия и интернет, видеодомофонна инсталация, контрол на достъпа, портиер.

Зад проекта стои консорциум от инвеститори с безупречна репутация и десетки години опит в строителството на жилищни сгради и комплекси в големите градове на страната.

Местоположение (приблизително)