ТИП ИМОТ: ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Драгалевци, Софийска област
Цена: € 217 690  (без ДДС)  /  1 976 €/м² (без ДДС)
REF. #:  82393905 - SOF-111890
ТИП ИМОТ: ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. Драгалевци, Софийска област
Площ: 110.14 м2
Етаж: 3    Етажност: 3
Спални: 1
Бани: 1
Цена: € 217 690  (без ДДС)  /  1 976 €/м² (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)

Представяме двустаен апартамент за продажба в нова бутикова сграда в кв. "Драгалевци". Районът предоставя тиха жилищна атмосфера, изпълнена с красиви гледки и природни дадености, същевременно връзката с динамиката на града се осъществява посредством бързия достъп до големи пътни артерии - Околовръстен път и бул "Черни връх".

Очаквано завършване - юли 2024 година.

Жилището е ситуирано на 3-и последен етаж и се състои от всекидневна с кухня, спалня, баня с тоалетна и панорамна тераса с площ 28.94 кв.м.

Площообразуване:
- обща площ - 81.20 кв.м;
- общи части - 13.20 кв.м;
- чиста площ - 68 кв.м;
- тераса - 28.94 кв.м;
- към апартамента има мазе с площ 4 кв.м.

Сградата е бутикова, от затворен тип и предлага богато озеленен двор и голям брой дървета, за осигуряване на прохладен микроклимат през лятото. Изпълнението е висококачествено, предвидено предимно с ествествени материали - фасада с облицовка от естествен камък и частична облицовка от естествена дървесина - сибирска лиственица.Жилищата са с високи тавани, висок клас алуминиева дограма и френско остъкляване. Подхода към апартаментите е през просторно фоайе, а вертикалната комуникация се осъществява посредством асансьор и представително стълбище с естествено осветление и проветряване.
Апартаментът се предлага по БДС, с плуващи подови замазки върху слой от шумоизолация, които повишават комфорта и защитата от шум и алуминиева дограма, отговаряща на всички съвременни стандарти с панорамно остъкляване към планината и града.

Има възможност за закупуване на подземно паркомясто на цена 20000 Евро без ДДС.

Местоположение (приблизително)