ТИП ИМОТ: ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Madrid (Chamberã­), Comunidad de Madrid, Испания
Цена: € 1 390 000
REF. #:  82435090
ТИП ИМОТ: ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Madrid (Chamberã­), Comunidad de Madrid, Испания
Площ: 208 м2
Етаж: 1    Етажност: 7
Спални: 4
Цена: € 1 390 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

BARNES MADRID представя този апартамент за ремонт във величествена къща в квартал Алмагро, много близо до площад Chamberí.

Сградата, в която се помещава, е величествена къща с красива фасада и голям портал със скулптури, основно и служебно стълбище, има 2 асансьора и постоянна консиерж услуга. Този апартамент е представен като страхотен проект за инвестиция с множество възможности за преустройство, има 208 м2, екстериор разположен на 1 етаж с 4 прозореца към улицата, много светъл благодарение на западната си ориентация, има и складово помещение в сутерена. Апартаментът е с чамов под и тавани с височина 3 метра. Важи за жилища, офиси, офиси. Възможност за разделяне на 2 имота.

Изключително местоположение в един от най-ексклузивните райони на столицата в Chamberí в квартал Almagro, който е много добре комуникиран с 4 равноотдалечени достъпа до метростанциите на Ruben Darío, Alonso Martinez, Bilbao и Iglesia. Много близо до площадите Chamberí и Olavide, с множество летни тераси, ресторанти, обществени паркинги, супермаркети, театри Luchana и Amaya, кина Palafox, Paz и Proyecciones и др. Кварталът Chamberí е един от районите с най-добрите качество на живот в Европа, благодарение на широката гастрономическа, културна и търговска оферта, това е страхотна зона за живеене и инвестиране.

* Този апартамент е представен като чудесна възможност за семейна резиденция или инвестиция, в един от най-добрите райони на Мадрид.

Имот, представен от BARNES Madrid.

Местоположение (приблизително)