ТИП ИМОТ: ХОТЕЛ
Локация: гр. София, кв. Драгалевци, Софийска област
Наем: € 10 000/месец
REF. #:  82616803 - SOF 109964
ТИП ИМОТ: ХОТЕЛ
Локация: гр. София, кв. Драгалевци, Софийска област
Площ: 1051 м2
Площ на парцела: 1207 м2
Спални: 8
Наем: € 10 000/месец
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)

Предлагаме хотел сред чист въздух, зеленина и спокойствие в кв. Драгалевци. Имотът е уникален по вида си и може да бъде използван както за фамилна къща, така и за хотел, резиденция или бизнес сграда. Имотът е на застроена площ от 1051кв.м., разпределени в 4 етажа. Обособени са отделни апартаменти и студиа, оборудвани с бани, в които са предвидени и кухненски боксове.

Партерния етаж предлага просторно помещение с барплот и с излаз на двор. На същото ниво е обособена зона за релакс включваща и сауна. Помещението може да бъде използвано както за фитнес, така и за игрална, конферентна или кино зала.

Прекрасни слънчеви тераси откриват впечатляващи гледки и към Витоша, Плана планина, Стара планина и към града. Последния етаж на къщата е особено внушителен - панорамните му прозорци са връзка с тераса притежаваща джакузи. Пространството предполага да бъде използвано, както за почивка, така и за парти.
Към къщата има паркинг за 12 коли снабден със станции за зареждане на електрически автомобили. Имота има и затворен гараж.

Разпределението е както следва:
• партер 380 кв.м: помещение с барплот, игрална зала, спа, кухня с асансьор, перално помещение, котелно помещение, тоалетна, гараж;
• първи етаж 234 кв.м: ресторант с камина с огромна декинг тераса, каминна стая, кухня, двустаен апартамент, офисна стая, тоалетна за гости;
• втори етаж 197 кв.м: три двустайни апартамента, един едностаен апартамент, тераса;
• трети етаж 200 кв.м: два двустайни апартамента, тераса.

Основните транспортни връзки са бул. „Черни връх“, който се намира в удобна близост и Околовръстния път. Районът е комуникативен и леснодостъпен, същевременно предоставя релаксираща атмосфера в досег с красива природа и възможности за туризъм, приятни разходки и спортове. Имотът разкрива панорамни гледки, както към столицата, така и към планината.

Местоположение (приблизително)