ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Pozuelo De Alarcón, Comunidad de Madrid, Испания
Цена: € 7 000 000
REF. #:  82619760
ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Pozuelo De Alarcón, Comunidad de Madrid, Испания
Площ: 900 м2
Спални: 7
Бани: 10
Цена: € 7 000 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Великолепна самостоятелна вила от 900 m², върху парцел от 3.050 m², в изключителната урбанизация на La Finca, известна със своята строга сигурност, големи градински площи, езера и идеално разположена поради близостта си до главните пътища и престижни училища. Къщата е на два етажа".

Оформление:

Основен етаж: просторно антре, тоалетна за гости, гардероб, дневна-трапезария. Всички стаи с големи прозорци с достъп до покрита веранда, градина и басейн с чилаут, оборудвани с баня и бар. Родителска спалня с две съблекални, две бани, спален кът с излаз към градината. Кухня и офис със сервизна част с две спални и две бани, както и място за пране/гладене.

Горен етаж: Всекидневна-ТВ зона с достъп до терасата, четири спални, всяка със самостоятелна баня.

В зоната за отдих има плувен басейн, бар и зона за отдих, съблекални и пълна баня.

La Finca, Los Lagos е известен като най-безопасната урбанизация в Европа. Освен това е много търсен заради уединението и изисканата грижа за общите части. Като стилова характеристика той има прекрасни езера и градини, както и перфектно проучена и единна архитектура, която можем да видим в неговите самостоятелни вили.
Разположен в община Позуело де Аларкон, La Finca е много добре свързан с M-40 и пътя Castilla. Освен това има няколко автобусни линии, лека железница и крайградски влак.
Разполага със спортен клуб, ресторанти и търговски център, който покрива всички нужди на своите жители. Наблизо има някои от най-добрите училища в Мадрид и е само на 5 минути от Позуело. Следващото голф игрище, принадлежащо към урбанизацията.

Местоположение (приблизително)